K.BEDENSEL ENGELLİLER KULÜBÜ’NDE, FARUK ŞAHİN DÖNEMİ!

K.BEDENSEL ENGELLİLER KULÜBÜ’NDE, FARUK ŞAHİN DÖNEMİ!

Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, yeni yönetim kurulunu tanıtmak adına Talas’ta bulunan Konak Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

23 Eylül’de yapılan 3.Olağan Genel Kurul’un ardından başkanlığa seçilen Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Faruk Şahin, yeni yönetimi tanıtmak adına Talas’ta bulunan Konak Restaurant’ta basın mensuplarıyla kahvaltı yaptı.

 

YÖNETİM KURULU TANITILDI VE HEDEF ANLATILDI

 

7 kişilik bir yönetim listesiyle hem kulübün hem de derneğin başına geçtiklerini ifade eden Şahin, “Biz bedensel engelli sporcularımız adına hizmet için buradayız. Bizim yapacağımız işleri duyurmak adına basının önemi çok büyük. Bu bağlamda hem yeni yönetimi tanıtmak hem de basın mensubu arkadaşlarımızla tanışmak adına bu yemeği düzenledik. Kulübümüzde futbol, basketbol ve bireysel branş olmak üzere 40 sporcumuz var. Futboldaki hedefimiz Süper Lig’de ilk 3’e girmek. Basketbolda da öncelikli hedefimiz takımı bir üst lige çıkarmak. Biz yönetime bu hedeflerle geldik.” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra yönetimde bulunanları tanıtan Yılmaz, “Ben bir kamu kuruluşunda işçi olarak çalışıyorum. Şuan burada bulunan arkadaşlarım, kulüp 2.başkanı ve aynı zamanda Ampute Futbol Şube Sorumlusu Serdar Maraşlı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sorumlumuz Levent Özocak, Kulüp Genel Sekreteri Zöhre Avşar, Bireysel Sporlardan Sorumlu As Başkan Sultan Kağan, diğer 2 arkadaşımız daha var ama onlar özel nedenlerden dolayı katılamadılar. İnşallah hayırlı bir yıl geçiririz.” diye konuştu.

 

Öte yandan Ampute Futbol Süper Lig’de fikstür önümüzdeki hafta cumartesi günü Ankara TSYD Tesisleri’nde çekilecek ve lig kasım ayının ilk haftasında başlayacak. Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi ise aralık ayında başlayacak. (spor servisi)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak