KCETAŞ,

KCETAŞ,

İLÇE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ .

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. Müşteri Memnuniyetini artırmak için daha önce başlatmış olduğu ?Dikkat! Mahallenizde Enerji Var? toplantıları ile vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinliyordu. KCETAŞ´dan yapılan açıklamada bu yıl şirket üst düzey yöneticilerinin muhtarlar ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanlarını da ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

Bu sene yapılan format değişikliğiyle, KCETAŞ üst düzey yöneticileri enerji dolu toplantıların devamının İlçe Muhtarlarıyla bir araya gelerek devam ettirileceği ve toplantılar öncesi İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı ziyaret edilerek istişareler gerçekleştirileceği belirtildi.

Programların ilki Felahiye İlçesinden başlatılarak, Felahiye Belediye Başkan Vekili Cemal ACER makamında ziyaret edildi ve akabinde Felahiye İlçesinin 15 Mahalle Muhtarlarıyla KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya KCETAŞ Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Tüketici Hizmetleri Müdürü Tarık Topaç, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş, Felahiye-Özvatan İşletme Şefi Mehmet Demiryürek ile Felahiye de bulunan 15 Mahallenin Muhtarları katıldı. Toplantıda Muhtarlar böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, aynı zamanda mahallelerinde yaşanan tüketici sorunları, bu sorunların yasal mevzuattaki yeri ve şirket çözümleri üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

KCETAŞ Kurumsal İletişim Şefliği tarafından tertip edilen bu toplantılara hız kesmeden devam edileceği, yılsonuna kadar tüm ilçe muhtarları ile görüşüleceği bilgisi verilerek elektrik dağıtım faaliyetleri ile ilgili tüm çalışmaların muhtarlara doğrudan iletilerek tüketici memnuniyetini artırmayı, şikâyetleri dinlemeyi, talep ve önerileri alarak iş süreçlerini iyileştirmeyi hedefledikleri belirtildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. yöneticileri, tüketicilerin her türlü talep, şikayet ve öneriler için 444 7 186´yı arayabileceklerini, www.kcetas.com.tr ?den online bildirim yapabileceklerini ve cagri.merkezi@kcetas.com.tr den bizlere 7 gün 24 saat ulaşabileceklerini söyledi. Ayrıca tüm gayretlerinin daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek olduğunu kaydetti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor