KCETAŞ TÜKETİCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR?

KCETAŞ TÜKETİCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR?

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. ?nin tüketici bilgilendirme toplantılarının bu sefer ki adresi Sarıoğlan İlçesiydi.

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. ?nin tüketici bilgilendirme toplantılarının bu sefer ki adresi Sarıoğlan İlçesiydi. KCETAŞ ?tan yapılan açıklamada yetkililerinin Sarıoğlan Kaymakamı, Belediye Başkanı ve muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; İlk olarak göreve yeni başlayan İlçe Kaymakamı Sn. Hasan TAŞ ´a hayırlı olsun ziyareti yapılarak şirket ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Devamında ise Belediye Başkanı Yusuf Akbulut makamında ziyaret edilip ilçedeki müşterek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulduğu belirtildi. Daha sonra KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezinde Sarıoğlan İlçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek sunulan hizmetler ve memnuniyetleri üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Tüm bu programlara KCETAŞ ´tan Tüketici Operasyonları ve İnsan Kaynakları Direktörü Karabey Memnun, Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Bilgi Teknolojileri Müdürü Engin Özkan, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş ve Akkışla-Sarıoğlan İşletme Şefi Ali Kılıç katıldı.

Programlar sonrası toplantıya ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırmış olduğu Kadın ve Gençlik Merkezi tesisi gezilerek verilen hizmetler hakkında bilgi alındı.

KCETAŞ Tüketici Operasyonları ve İnsan Kaynakları Direktörü Karabey Memnun yaptığı açıklamada; Bu tür programlara hız kesmeden devam edeceklerini ve tüketicilerin her türlü talep, şikayet ve öneriler için 444 7 186´yı arayabileceklerini, www.kcetas.com.tr ?den online bildirim yapabileceklerini ve cagri.merkezi@kcetas.com.tr den KCETAŞ ´a 7 gün 24 saat ulaşabileceklerini söyledi. Memnun ayrıca KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezleri programlarımıza ev sahipliği yapıyor. İlçeye sosyallik adına büyük bir kazanım olan bu tesisler için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Mustafa Çelik?e teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor