KCETAŞ ANLAŞMA SAĞLADI

KCETAŞ ANLAŞMA SAĞLADI

KCETAŞ, MİCROSOFT VE SENTİM İLE KURUMSAL ANLAŞMA SAĞLADI - Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş., Dünya Devi Microsoft ve Sentim firması ile microsoft ürünlerini kurumsal kullanım, kurulum, bakım, destek ve eğitim alanlarında anlaşma sağlayarak imza töreni

. İmza töreninde bir konuşma yapan KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci; Kcetaş'ın Sentim`le yaptığı anlaşmayla Microsoft'un bir çok ürününü; masaüstü ve notebook tipi bilgisayarlarda kullanılan windows işletim sistemi, ofis programları, bu bilgisayarların Server`lara erişim lisansları, Server`ların işletim lisansları, kurumsal mail kullanımı, antivirüs programı tüm bilgisayarların envanterinin tek noktadan yönetilmesi gibi uygulamaların kurumsal olarak kullanılması sağlanacaktır.” dedi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş., Microsoft ürünlerini kurumsal kullanım, kurulum, bakım, destek ve eğitim alanlarında işbirliği sağlamak amacıyla Dünya Devi Microsoft ve Sentim firması ile imza töreni gerçekleştirdi. Kcetaş toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı, Microsoft Kurumsal Müşteri Temsilcisi Cenk Tuna, Sentim Kurumsal Satış Temsilcisi Serkan Kav, Sentim Sektör Yöneticisi Ensar Dildar ile Kcetaş Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, Genel Müdür Yardımcısı Salih Hisarcıklıo, Genel Müdür Yardımcısı Bekir Çataloluk, Bilgi Teknolojileri Müdürü Mükremin Çepni ve diğer şirket üst düzey yöneticileri katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Kcetaş Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci Yapılan bu 3 yıllık anlaşma ile Kcetaş; kullanılan ürünlerin mevcut versiyonlarını, bu güne kadar yapılmış eski versiyonlarını ve üç yıl içerisindeki çıkacak olan yeni versiyonlarını da ücretsiz olarak kullanım haklarına sahip olacaktır. Yapılan bu anlaşma Şirketimiz açısından oldukça ekonomik kriterler dahilinde gerçekleştirilmiştir. Microsoft'un bu ürünlerinin kurulumu bakım, destek ve eğitim hizmetleri de Sentim firması tarafından gerçekleştirilecektir.Söz konusu projeler ve uygulamalar çerçevesinde Şirketimizin Microsoft ve Sentim firması ile kurumsal anlamda işbirliği yapması Şirketimizin ve elektrik dağıtım sektörünün IT alt yapısının gelişimine katkı sağlayacaktır. Bu anlaşma ile gerçekleşecek işbirliğinin abonelerimize , Şirketimize ve taraflara hayırlı olmasını temenni ediyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 Büyükkeçeci`nin konuşmalarının ardından söz alan Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı şu görüşlere yer verdi; Uzun zamandır devam eden bu görüşmelerde hem Kcetaş`ın en doğrusunu hem teknoloji için en iyisini yapma çabası içerisindeydik. Bu çaba ve işbirliği bizim açımızdan işleri iyi bir noktaya getirdi.Elektrik dağıtım sektörü Türkiye`de önemli bir değişimden geçiyor.Kcetaş ile de yapılan bu çalışmayla önemli bir değişikliği de gerçekleştirmiş oluyoruz. Sektör için iyi bir örnek olduğu kadar hem Kayseri içinde iyi bir örnek olduğunu hem de Kcetaş`ın hizmet verdiği bütün şirketlerin ve abonelerin daha iyi hizmet alması, teknolojiyi daha iyi kullanması, maliyetlerin aşağı inmesi ve bu sayede verdiği hizmetinde kalitesinin artması söz konusu olacaktır.”dedi. Kundakçı`nın açıklamalarından sonra Sentim Sektör Yöneticisi Ensar Dildar ise anlaşmaya taraf olduklarından duydukları memnuniyeti dile getirerek; İnşallah bu iş birliğimiz uzun yıllar devam eder. Taraflara da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından Kcetaş Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, Microsoft Genel Müdür yardımcısı Münir Kundakçı, Sentim Sektör Yöneticisi Ensar Dildar ve diğer misafirlere Kayseri ve Kcetaş`ın tarihini anlatan Kcetaş ve Kayseri adlı prestij kitabı hediye etmesinden sonra imza töreni sona erdi.



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı