KENDİNİ GELİŞTİREN KADIN TOPLUMU GELİŞTİRİR

KENDİNİ GELİŞTİREN KADIN TOPLUMU GELİŞTİRİR

Kocasinan´ın farklı, yeni ve ilk özellikli projeleri, çalışmaları ve hizmetleri toplumdan beğeni ve destek almaya devam ediyor.

   Kocasinan´ın farklı, yeni ve ilk özellikli projeleri, çalışmaları ve hizmetleri toplumdan beğeni ve destek almaya devam ediyor. Kayseri´deki Sendikaların Kadın Başkanları Kocasinan´ın Kadın Gelişim Merkezi´ne tam not verdi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, insan ve proje odaklı hizmetler sunmak için çalıştıklarını toplumun her kesimini ilgilendiren, ihtiyaçlara çözüm getirecek projeler ürettiklerini söyledi.
Kayseri´deki Memur Sendikalarının Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy başkanlığındaki Kadın Kolları temsilcileri Elif Yılmaz, Hilal Gürek, Ayşegül Uçar, Çiğdem Türkel ve Şenay Karslıoğlu Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a nezaket, bilgilendirme ve işbirliği amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Kocasinan Belediyesi´nin en gözde projelerinden Kadın Gelişim Merkezi´yle ilgili misafir kadın sendikacılara bilgiler veren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Bunun için Kadın Gelişim Merkezi´ne büyük önem veriyoruz. Belediyeler olarak şehri fiziki anlamda geliştirecek, güzelleştirecek çalışmalarla birlikte insanlarımızı mutlu edecek, huzurlu kılacak, her türlü ihtiyacına cevap verebilecek sosyal sorumluluk projelerini asıl belediyecilik hizmetleri gibi önemsiyoruz. Kadın gelişim merkezleriyle hanımlara; bilgilerini geliştirebilecekleri, ekonomik yaşantının etkin bir unsuru haline gelebilecekleri fiziki ortam sunacağız. Yuvanın huzurunu, düzenini sağlayan kadınların kişisel niteliklerini artırmak ve ailelerine ekonomik üretkenlik sağlayabileceği konularda ufuklarını açmak istiyoruz. Çünkü şunu biliyoruz ki kendini yetiştiren, geliştiren kadın toplumu da geliştirecektir " dedi.
Kadın Gelişim Merkezi Maketi´yle merkezi anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kadın Gelişim Merkezi´nde tam donanımlı eğitim salonlarımız var. Dersliklerde alanında uzman eğitim görevlileri vasıtasıyla günün belli saatlerinde, kişisel gelişim, aile içi iletişim, değerler eğitimi, anne-çocuk sağlığı ve çocuk gelişimi gibi kadınlarımız için önemli konularda sürekli eğitim hizmeti sunacağız. Kütüphanemiz, bilgisayar salonumuz ve yabancı diller laboratuarımız devamlı olarak hanımlarımızın hizmetinde olacak. Kadın Gelişim Merkezi´mizde, diyetisyen, sosyolog ve psikolog görev yapacak, kadınlarımızın bu alanlarla ilgili sorun ve taleplerine anında cevap verecek, onlara danışmanlık yapacak. Projede kadınların kişisel bakımlarını da ihmal etmedik. Kuaförler ve kişisel bakım uzmanlarımız günün belirli saatinde hanımlarımıza kaliteli hizmet verecek. Fitness salonu, yüzme havuzu ve bir de kafeteryamız olacak. Çocuklarını rahatlıkla emanet edebilecekleri tam donanımlı kreşi olacak. 7?den 70´e bütün bayanların gündelik yaşantılarındaki her türlü gereksinimlerine cevap verebilecek" şeklinde bilgiler verdi.
Kadın Gelişim Merkezi´nden çok etkilendiklerini ve çok memnun olduklarını belirten Kadın Komisyonları Başkanı Ayten Özsoy, " Başkanımız, çalışkan ve başarılı bir belediye başkanı. Biz de Türkiye´nin ve Kayseri´nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan 11 iş kolundan oluşan Memur Sen Kayseri İl Temsilciliğinin bir parçası Kadınlar Komisyonuyuz. Kayseri de Toplam 6 bin 620 bayan üyemiz var. Biz de insana hizmet için çabalıyoruz. Ortak konularda işbirliği yaparak daha güzel hizmetler ve projeler üreteceğimizi düşünüyoruz. Biz kadınlar olarak; kadınların karar mekanizmalarında yer almasını istiyoruz. Projeyi dikkatle dinledik. Kafamızda her zaman olan ve düşündüğümüz, sendikalar olarak Avrupa Birliği´ne önermeyi düşündüğümüz bu projenin Kocasinan Belediyesi temelini bile atmış. Bu mutlaka olması gereken bir proje. Kadınların rehabilite edileceği, rahatlayacağı, kendini geliştireceği bir projenin Kayseri´ye kazandırılması biz kadınları çok mutlu etti. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor