K.ERCİYES-ADANASPOR MAÇININ ARDINDAN

K.ERCİYES-ADANASPOR MAÇININ ARDINDAN

ÖZKEŞ, ?CANIMIZ YANDI?

   PTT 1. Lig´in 7. haftasında Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Kayseri Erciyesspor-Adanaspor maçının ardından her iki takımın teknik sorumlusu, basın toplantısına katılarak müsabakayı değerlendirdi. Erciyesspor adına konuşan Mustafa Şimşek Özkeş, ?Hakem otursun bu maçı bir izlesin. Canımız yandı? derken, Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, ?Erciyesspor zor bir süreçten geçiyor? diye konuştu.
ÖZKEŞ, ?CANIMIZ YANDI?
Sezonun 7.haftasında kendi sahasında konuk ettiği Adanaspor´a 3-0 yenilen Erciyesspor´da moraller giderek bozulmaya başladı. Mağlubiyet sonrasında basın toplantısına katılarak açıklamada bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, ?Her maçtan sonra her şeyi söylüyoruz. Yeni oluşum içerisindeyiz. Takıma yeni arkadaşlar katıldı. Takıma katılan tecrübeli ağabeylerin fizik olarak yetersiz olmaları. Onlara özel antrenman yaptırıyoruz. Sakatlıklar var. Gençleri de futbola katacaksak az sabretmemiz gerekiyor. İyi gitmiyoruz. İnşallah düzeleceğiz. Milli maç arasında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz? dedi.
Basın mensuplarının hakemin istifa etmesi yönündeki soruya ise Teknik Sorumlu Mustafa Şimşek Özkeş, kaçamak cevap vermek durumunda kaldı. Özkeş, ?Bugüne kadar oynadığımız bütün maçların sonunda hakemler hakkında konuşmadık. Bugün ise hakem hakkında otursunlar bir maçı seyretsinler. Biz kendimize öz eleştiri yapıyoruz. Futbolcularımızın eksiklerini yanlışlarını söylüyoruz. Ancak bu şekilde olmaması lazım. Çok kolay düdük çalıp maçın kırılma noktasında karar veriyorlar. Yazık günah. Biz bu başarısızlığı hakeme bağlamak istemiyoruz ancak hakemlerin bir düşünmesi lazım. Bizimde canımız yandı? diye konuştu.
Basın mensuplarının hakem konusundaki ısrarlı sorularını cevaplandıran Özkeş, ?Geçen haftada dahil olmak üzere biz hakemlere hiç söz söylemedik. Elazığspor maçında da kırmızı kart gördük. Biz bunu tekrar tekrar oyun içinde izledik. Ancak bugün bizde hakeme veryansın ettik. Bizim ligdeki konum itibarımız ile biz kendimizi eleştiriyoruz. Canımız çok yandı ancak hakemlerinde hakem hocalarımızın da bu tip küçük şeylere dikkat etmeleri gerekiyor diye düşünüyoruz? ifadesini kullandı.
Özkeş, istifa hakkında sorulan soruya ise ?O konu hakkında benim bir şey söylemem doğru olmaz? dedi.
ARIN, ?ERCİYESSPOR ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR?
Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın ise, maç sonu yaptığı açıklamada ?6 haftadır kazanamayan Erciyesspor´un bu psikoloji ile maça çıkacağını biliyorduk. Zor maç olacağının bilinci içindeydik. Allah yardımcıları olsun çok zor. Bu maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Erciyesspor´da zor bir süreçten geçiyor. Allah yardımcıları olsun. Bizim Adanaspor takımızın bazı sorunları var. Bunu buradan belirtmek istiyorum. Takımızın altyapı tesisi yok. Maddi sıkıntıları var. Bize burada söz verip destek vermeyenlere sitemimi söylemek istiyorum. Burada çabalarından dolayı da kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok zor şartlarda çalışıyoruz. Buna rağmen futbolcularımız milli takımlarda yer alıyor. İmkansızlıklar içinde Adanaspor´un alt yapısından çıkan oyuncular. Ancak bu başarıda bize yardım sözü veripte yerine getirmeyenlere sitem ediyorum? dedi.
Hakemler konusunda da Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın kararın penaltı olduğunu belirtti. Basın mensubunun cevabı beğendiğini düşünen Arın, aynı soruyu basın mensubuna yöneltince ?Penaltı değil? cevabını aldı.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti