K.ERCİYESSPOR'DA ESKİŞEHİR HESAPLARI

K.ERCİYESSPOR

ÖMER UYAR, ‘ARTIK, BİZİM İÇİN GALİBİYET ŞART'

HABERİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden K.Erciyesspor ligin 27. haftasında sahasında oynayacağı Eskişehir karşılaşmasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. K.Erciyesspor Genel Sekreteri Ömer Uyar açıklamalarda bulunarak, ‘Artık, bizim için galibiyet şart' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden K.Erciyesspor, ligin 27. haftasında sahasında oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.  Hacı Boydak Tesisleri`ndeki antrenman, Teknik Direktör Fatih Tekke  yönetiminde gerçekleştirildi. İdman, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı  alanda top çalışmasıyla devam etti. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Cenk Ahmet Alkılıç, Barış  Memiş ve Mehmet Akgün takımla birlikte çalışmaların büyük bölümünü tamamladılar. Oyuncuların oldukça formda oldukları dikkatlere yansırken, teknik heyetinde oyuncuların performansından memnun oldukları gözlendi.

K.Erciyesspor'un Genel Sekreteri Ömer Uyar, Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmanın kader maçı olduğunu belirterek, Alt sıralardan kurtulma ve en yakın takipçimiz olan Eskişehirspor ile aramızda bulunan 7 puanlık farkı azaltma adına güzel bir maç olacak. Kalan bütün maçlarımızı ayrı ayrı ele alıyor ve hepsine ayrı ayrı konsantre oluyoruz. Bizim için kalan maçlarımızın tamamı çok önemli. Bursaspor karşılaşması ile ligde bir galibiyet serisi yakalamayı hedeflemiştik ama olmadı. Bursa maçını unutup, Eskişehir maçına odaklandık. İnşallah istediğimiz galibiyeti kendi evimizde Eskişehir ile oynayacağımız karşılaşmada elde edeceğiz. Bu maç bizim için çok önemli. Sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz bu yüzden de maçta taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz dedi.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti