K.ERCİYES´TE TEK HEDEF GALİBİYET

K.ERCİYES´TE TEK HEDEF GALİBİYET

BEYAZIT, ?KAZANIP ÇIKIŞI SÜRDÜRECEĞİZ?

SAMSUN KAFİLESİ YOLA ÇIKIYOR
Kayseri Erciyesspor´da ilk devrenin son maçı olan Samsunspor deplasmanın hazırlıkları tamamlandı ve kafile yarın yola çıkmaya hazırlandı. Samsun deplasmanı öncesi konuşan Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, ?Kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz? dedi.
Kayseri Erciyesspor´da Samsunspor deplasmanının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan idman ile tamamlandı ve kafile yarın yola çıkacak. Takım kafilesinde eksik oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu yeniledi.
Geçtiğimiz haftalarda art arda alınan galibiyetlerin kendileri için çok önemli bir seri olduğunu belirten Timuçin, güzel bir atmosfere de imza attıklarının altını çizerek ?Samsunspor deplasmanını da kazasız atlatmak istiyoruz. Galip gelip seriyi sürdüreceğiz. Aynı zamanda çıkışımızı da sürdürmek istiyoruz. Uzun zaman sonra tehlikeli bölgeden uzaklaşmanın keyfini ve moralini yaşıyoruz. Bu moralle de devre arasına gireceğiz? dedi.
Öte yandan kulüp tesislerindeki çalışmalarını tamamlayan mavi-siyahlı takım oyuncuları yarın Kayseri´den ayrılacaklar ve Samsun´a hareket edecekler. Cuma günü saat 19.00´da Samsun 19 Mayıs Stadı´nda başlayacak olan karşılaşmanın başlama vuruşuna kadar Samsun´da çalışmalarını sürdürecek olan Erciyesspor´da moraller ise son derece yüksek durumda.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı