KESİNTİSİZ TRAFİĞİN SON HALKASI

KESİNTİSİZ TRAFİĞİN SON HALKASI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NİN KOCASİNAN BULVARI´NDA YAPTIĞI 7 KAVŞAĞA ÇÖZÜM GETİREN KATLI KAVŞAKLARIN SONUNCUSU DA AÇILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, trafiğe açılan Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşağı´nı kendi kullandığı araçla geçerek, şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Çelik, Kocasinan Bulvarı´nın DSİ Kavşağı´ndan Argıncık Işıklara kadar kesintisiz hale getirildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla´daki asfalt çalışmalarını takip ettikten sonra kent merkezine dönüşünde bizzat kullandığı araçla Kocasinan Bulvarı´na girdi ve trafiğe açılan Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşağı´ndan geçti.

13 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreniyle Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşağı´nın resmi açılışını yaptıklarını hatırlatan Başkan Çelik, ?Bu cadde şehrimizin doğu batı eksenindeki ana aksı. Amacımız burada kesintisiz hizmeti sağlamaktı. Argıncık tepe ışıklardan DSİ Kavşağı´na kadar kesintisiz trafiği sağlamış olduk. 30 Ağustos Kavşağı´na girilince zemine çıkmadan Tuna Caddesi Kavşağı da geçilerek katlı kavşaktan çıkılıyor. Estetik ve fonksiyonellik vizyonumuza uygun bir yatırım oldu. Şimdi trafik güvenli ve kesintisiz akıyor. İnşallah önümüzdeki yıllardaki hedefimiz DSİ Kavşağı ile Stadyum Kavşağı´nı da yaparak Anbar´a kadar kesintisiz trafiği sağlamak olacak. Biz sadece 3,5 senede 14 katlı kavşak yaptık. Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşağımız hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun? dedi.

Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı´nda daha önce yaptığı katlı kavşaklarla Karayolları, Hastane, İstasyon, Nato ve Fuzuli Kavşaklarını kesintisiz geçme imkanı sunmuştu. Tuna ve 30 Ağustos katlı kavşağının da hizmete açıklamasıyla bulvar üzerindeki 7 kavşakta kesintisiz trafik mümkün hale geldi.

Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşağı´nda alt geçidin uzunluğu toplam 780 metreyi buluyor. Tuna Kavşağı´nda 130 metre, 30 Ağustos Kavşağı´nda ise 140 metre kapalı kesitten geçiliyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”