KESİNTİSİZ İLETİŞİM İÇİN 7/24 ÇALIŞIYOR

KESİNTİSİZ İLETİŞİM İÇİN 7/24 ÇALIŞIYOR

Turkcell, Kayseri gazetelerinin temsilcilerini Şebeke Kontrol Merkezi ’nde ağırladı. Şebeke Kontrol Merkezi sayesinde, şebekenin performans ölçümleri yapıldığını, enerji kesintilerine, arızalara ve acil durumlara anında müdahale edilerek şebeke süre

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Kayseri gazetelerinden temsilcileri Şebeke Kontrol Merkezi’nde ağırladı. Turkcell, 2000 senesinden beri bünyesinde bulundurduğu dünyanın en iyilerinden biri olan Şebeke Kontrol Merkezi ile, Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine sunmuş olduğu servislerin, kesintisiz olarak verilebilmesini sağlıyor.

Operasyonlarını Turkcell Maltepe Plaza’dan yürüten, konusunda uzman çalışanların görev aldığı kontrol merkezi, video wall ekranlarına sahip özgün ortamıyla tüm altyapısını ve şebeke ekipmanlarını 7/24 izliyor.

Turkcell’in sahip olduğu altyapı gücünü Kayserili gazetecilere Şebeke Kontrol Merkezi’nde anlatan Turkcell Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Elönü şöyle konuştu: “Turkcell’in şebekesindeki bütün santraller, iletişim üniteleri ve transmisyon sistemleri, dijital Türkiye haritaları üzerinde Şebeke Kontrol Merkezimizde sürekli izleniyor. Böylece, Turkcell şebekesinde oluşabilecek alarm durumlarına anında müdahale ediliyor. Bu çerçevede hem ses hem data tüketimi yüksek olan Kayseri’deki Turkcell şebekesini de gece gündüz demeden olası alarm durumlarına karşı sürekli izliyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz iletişim sunmak için aralıksız devam ettirdiğimiz çalışmalarımız içerisinde Şebeke Kontrol Merkezimizin önemli bir yeri bulunuyor. Altyapımızın verimliliği ve sürekliliğini daha da geliştiren Turkcell Şebeke Kontrol Merkezi dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Bugüne kadar yaptığımız yatırımımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için 7/24 çalışıyoruz ve müşterilerimizi en yeni teknolojilerle tanıştırmak için de yatırımlarımıza devam ediyoruz.”

Elönü, ülkemizde dünyayla aynı anda fiber çağını başlatan yenilikçi grup şirketi Turkcell Superonline’ın tüm Türkiye’de 30 bin km’yi aşan fiber optik şebekesinin de NCC’de sürekli olarak kontrol edildiğine değindi. Elönü, grup bünyesinde Turkcell Superonline’ın kendi fiber optik şebekesine yaptığı stratejik yatırımlarla evlere kadar saniyede 1000 MB’e ulaşan internet hızı sağladığını ve Türkiye’yi, bu hızı sunan dünyanın ilk 5 ülkesi arasına soktuğunu da sözlerine ekledi. Elönü, daha sonra gazetecilerden gelen soruları yanıtladı ve Kayseri iline ait detayları paylaştı.

Kayseri’deki Turkcell’lilerin iletişim alışkanlıklarına da değinilen toplantıda, bu ile özel dikkat çeken sayılar ortaya çıktı. Kayseri ses iletişiminde 2013’ün ilk sekiz ayı sonuçlarına göre “Türkiye’nin en çok konuşan ili” sıralamasında 14. sırada yer alıyor. Mobil internet kullanımının en önemli göstergelerinden olan data trafiğinde ise 17. sırada bulunuyor.



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı