KESK YAPILAN TUTUKLAMALARI KINADI

KESK YAPILAN TUTUKLAMALARI KINADI

KESK DÖNEM SÖZCÜSÜ ÖZDAL YILDIRIM: “İFTİRACILARLA YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ” KESK yapılan tutuklamaları kınamak için basın açıklaması yaptı. KESK Dönem Sözcüsü Özdal Yıldırım yaptığı açıklamada, “İftiracılarla yargı önünde hesaplaşac

Yapılan tutuklamalarla mücadelelerini başka yerlere çekilmek istendiğini belirten Yıldırım, “Konfederasyonumuza yönelik kuşatma, yaşanan gerçekliği çarpıtarak, emek ve demokrasi mücadelemizi, farklı yönlere çekmeye çalışan, baskı malzemesi olarak mürekkebin yanına yalan ve iftirayı katanlarca haklı gösterilmeye çalışılmaktadır.” dedi.
Yıldırım “KESK, başından beri sendikaların devlet kesesinden üye aidatı almasına karşı çıkan, itiraz eden tek kamu emekçileri konfederasyonudur. Yine, profesyonel olarak sendikacılık faaliyeti yürüten yöneticilerine, yönetici olarak seçilmeden önce öğretmen olarak görev yapan arkadaşımız, profesyonel yönetici seçildiğinde aynı maaşı KESK’ten veya bağlı sendikasından almaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.
Cezaevlerinden katillerin tahliye edildiğini dile getiren Yıldırım, “Ayrıca, 3. Yargı Paketi diye adlandırılan sözde reform ile aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Eski İl Başkanı Mustafa Kulkuloğlu’nun katilinin de bulunduğu katillerin, bir bir serbest bırakılarak hapishanelerde boşalan yerlere, sendikacılar, öğretmenler, öğretim görevlileri, gazeteciler, parasız eğitim isteyen öğrencilerle doldurulması AKP iktidarının gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.” diye konuştu.


Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”