KESKİNKILIÇ, TARAFTARA SESLENDİ

KESKİNKILIÇ, TARAFTARA SESLENDİ

‘TARAFTARIMIZIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN'

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Basın Sözcüsü Av.Tahir Keskinkılıç açıklamalarda bulunarak, ‘Taraftarımızın gönlü rahat olsun' dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'da yeni yönetim, yeni sezon transferleri için harıl harıl çalışıyor. Kayserispor PTT 1.Lig'i lider tamamlayarak Süper Lig'e yükseldikten sonra takımdan bazı isimler ayrılmaya başladı. Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu gibi isimlerin Süper Lig başarısından sonra takımdan ayrılma kararı almaları, taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Kayserispor'un Süper Lig'de kalıcı olmasını ve büyük başarılara imza atmasını arzulayan taraftar, oyuncuların takımdan ayrılmasıyla birlikte, Kayserispor'un sezon sonunda yeniden ligden düşmesinden edişe duyulduklarını dile getirmişlerdi.

‘TARAFTARIMIZIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN'

Taraftarın bu endişesine karşılık Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Av.Tahir Keskinkılıç açıklamalarda bulunarak, ‘Taraftarımızın gönlü rahat olsun' ifadelerini kullandı. Keskinkılıç açıklamasının devamında şunları söyledi: Öncelikle sosyal medya ve bazı medya organlarında üretilen, gerçeklikle hiçbir ilgisi bulunmayan, sansasyonel haberlere taraftarımızın itibar etmemelerini önemle rica ediyorum. Herkes çok iyi bilmelidir ki Kayserispor'u, Süper Lig'in daimi takımları arasına yerleştirmek ve büyük başarılara imza atmak için bu oluşumu ortaya çıkardık ve bunu da başaracak güce sahibiz. Yeni sezon için ise yönetimimizin çalışmaları büyük bir titizlikle devam etmektedir. Anlaşma sağlamaya çalıştığımız bazı isimler elbette ki var. Yakın tarihte transferlerimizi siz değerli kamuoyuyla paylaşacağız. Lakin netlik kazanmadan, medyada gereksiz yer edinmesini de istememekteyiz. Erkenden söylenecek bazı ifadeler veya haberler yapacağımız transferlerde sıkıntının oluşmasına sebep olabilir. Siz değerli taraftarımızın gönlü rahat olsun ve yeni sezon için kalabalık kitleleri stada çekmek için bizlere destek olun. Dediğimiz gibi her yönüyle mükemmel bir Kayserispor, oluşturacağız. Bu anlamda sizlerde mükemmel bir taraftar kitlesi oluşturarak bizlere destek olunuz.”   



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti