KESOB BAŞKANI AHMET ÖVÜÇ:

KESOB BAŞKANI AHMET ÖVÜÇ:

?NACE KODLARI İLE İLGİLİ UYUŞMAZLIKLARI YOK ETMEK İSTEDİK? ...

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tertiplediği seminer ile birliğe bağlı odalar arasında ?Nace Kodları´ ile ilgili yaşanan uyuşmazlığa son noktayı koydu. Birlik Başkanı Ahmet Övüç seminerin açılış konuşmasında yaptığı değerlendirmede ?Bilindiği üzere Nace Kod sistemi ile birlikte birliğimize bağlı odalarımızın arasında meslek kodlarıyla ilgili uyuşmazlıklar bulunmaktadır. Biz de konuyu uzmanlardan öğrenmek için ve konulara çözüm bulmak için bir araya geldik? ifadesini kullandı.
KESOB Toplantı Salonu´ nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşması için kürsüye gelen Başkan Ahmet Övüç sözlerine 2017 yılının tüm esnaflara bereketli ve bol kazanç getirmesini temenni ederek start verdi.
Oda olarak önceliklerinin, üye esnaflara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirten Başkan Ahmet Övünç, ?Bu görevi yerine getirebilmesi için genel sekreterlerimizin kendilerini geliştirmeleri ve esnaf ve sanatkarlarla ilgili gelişmeleri takip etmeleri önem taşımaktadır. Biz de birlik olarak bağlı odalarımızı bilgilendirmek ve her yıl odamızın genel sekreterlerine yönelik eğitim seminerleri düzenlemekteyiz? diye konuştu.
Başkan Övüç sözlerinin devamında Nace Kodları ile ilgili olarak birliğe bağlı odalar arasında yaşanan uyuşmazlıklara dikkat çekerek ?Bilindiği üzere Nace Kod sistemi ile birlikte birliğimize bağlı odalarımızın arasında meslek kodlarıyla ilgili uyuşmazlıklar bulunmaktadır. Biz de konuyu uzmanlardan öğrenmek için ve konulara çözüm bulmak için Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğümüzden talepte bulunarak bunun uzman kişilerce odalarımızı bilgilendirmek istedik. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim? ifadesini kullandı.
Açılış konuşmasının ardından, Esnaf Sanatkarlar Genel Müdürlüğü uzmanları Ergün Ege, Uğur Özbek Nace Kodları ile ilgili bilgi verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı.



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları