KESOB İLE İŞ BANKASI

KESOB İLE İŞ BANKASI

İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile İş Bankası arasında iş birliği protokolü imzalandı.
KESOB hizmet binasında imzalanan protokolde konuşan KESOB Başkanı Ahmet Övüç, "Cuma akşamı Beşiktaş - Bursaspor maçının sonrasında olan hadise Türkiye´yi ve bizleri çok derinden sarsmıştır. Tabi ki PKK hiçbir zaman emeline ulaşamayacak. Şimdiye kadar da hiç emeline ulaşamamıştır. 40 yıldır bu ülkede PKK ve terör örgütleri var ama ne bir karış toprak aldılar ne de biz verdik. Fakat hunharca, acımasızca ve kalleşçe hem askerimizi hem de sivil halkımıza kastettiklerini biliyoruz. Bu vesileyle burada şehit olan güvenlik güçlerimize ve sivillerimize Allah´tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum" dedi.
Övüç, "Böyle bir şey inşallah bir daha olmaz. Bu son olur. Bu nedenle terörü lanetliyorum, kınıyorum. Hiçbir zamanda muvaffak olamayacaklarını söylüyorum. Biz Türk milleti olarak ve tabiki o gün ki terör örgütü FETÖ´nün önüne durarak bir darbeyi önlemiş bir ülkeyiz. 3-5 çapulcuya meydan bırakmayız. Hiçbir zaman korkmuyoruz. Bu memlekette onların önünde de diz çökmeyeceğimizi bilmelerini istiyorum. Hepimiz bu millet, vatan, bayrak ve ezan için can vermeye hazırız ve ülkemizden de bir karış toprak alamayacaklar. Bugün ki toplantımıza geldiğimiz de, ülkemiz gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" ifadesinde bulundu.
İş Bankası ile imzalanacak olan protokol ile ilgili olarak ise Başkan Övüç şunları söyledi:
"Bizler, beden ve sermayesiyle çalışan kişileriz. Bu nedenle İş Bankası bizlere bilhassa bu zor gidişte işlerimizi kolaylaştırmak veyahut ekonomiye katkıda bulunması, istihdam ve katma değer yaratması için bizlere yardımcı oluyorlar. Bu kampanyaların sene sonuna kadar olduğunu söylediler. İnşallah bu kampanyanın bir yıl uzatılmasını, genel müdürlükten arz ediyorum. Bizlere asıl yardımcı olacağı dönem esnafın kış dönemidir. Gün bugündür, gün birleşme günüdür. Bizde iş yapamadığımız sıralarda hammadde bulabilmek için mutlaka kapitale ihtiyacımız var. Eğer İş Bankası bizlere olanak sağlarsa, bizde kazandıklarımızı onlarla bölüşmeye hazırız. Duran paranın kimseye faydası olmaz. Bu nedenlerle İş Bankası ile bu protokolü imzalayacağız. Esnaf ve sanatkarlarımıza bu protokol umarım yararlı olur."
Türkiye İş Bankası Bölge Satış Müdürü Adem Korkmaz ise şu şekilde konuştu:
"Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Ülkemizin şuan ki durumuna bakacak olursak, biz kar yarışında değil, özveri yarışındayız. 15 Temmuz´un ertesi 16 Temmuz´da sayın genel müdürümüz ulusal basına çıkarak İş Bankasının duruşunu ifade etmiştir. 1924´te kurulan iş bankası ney ise 2016´da da yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz. Bu özellikli durumda ülkemiz özelinde Kayseri ilimizin küçük esnafına, orta ölçekli esnafına elimizden gelen her türlü desteği de vermeye hazırız. Bu protokol ile de zaten bunu sunuyoruz. Kayseri´mize hayırlı uğurlu olsun diyorum. İş Bankası olarak Kayseri´deki tüm şubelerimiz emrinize amadedir. Elimizden gelen her türlü desteği de veririz. Faizle ilgili olarak, genel müdürlüğümüze ileteceğim. Ekonomik gerçeklikler neyse elimizden geleni, özveri çerçevesinde yapmaya bizler hazırız. Kayseri esnafımıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle protokolü imzalıyoruz."



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları