KGC BAŞKANI ALTINKAYA’NIN KABUL GÜNÜ

KGC BAŞKANI ALTINKAYA’NIN KABUL GÜNÜ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya kendisini ziyarete gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ve DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı’yı ayrı ayrı kabul ederek bir süre sohbet etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ilk olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin’in ve berberindeki Yeniden Refah Partisi İl Yöneticilerini ağırladı.

Bekin, ziyarette, Kayseri'nin derin tarihe sahip bir kent olduğunu belirtti. Basın çalışanlarının önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Bekin, emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirip, Türkiye'de iç ve dış politikanın iç içe geçmiş durumda olduğuna dikkat çekerek "Vatana millete bağlı olmak, yerli ve millilikten geçiyor. Yerli ve milli sanayimizi bir an önce kurmanın gerekli olduğunu ifade etmek istiyorum. Şuan Doğu Akdeniz, Güneydoğu ve Ege'de sorunlar yaşıyoruz. Gara'da 13 şehit verdik. Bunlara akıl ve lojistik destek verenleri hepimiz biliyoruz. Uyanık olmamız lazım. Türkiye'nin hükümranlığına halel getirebilecek olan her türlü adımın karşısında yer alacağız." ifadesini kullandı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle basın mensuplarından da hayatını kaybedenlerin olduğuna dikkati çekti. Özellikle kameraman ve muhabirlerin sürekli sahada olduğunu anlatan Altınkaya, "Kayseri'deki vakalar bir önceki verilere göre artış gösterdi. Dolayısıyla biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Aslında gazeteciler sürekli sahada olan ve vatandaşla temaslı kişiler. Dolayısıyla gazetecilerin de öncelikle aşılanması gerektiğini söylüyoruz." şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Heyetini uğurlayan Başkan Altınkıya ikinci olarak da bir diğer siyasi partinin il başkanı olan DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı ve yol arkadaşlarını ağırladı.

İl Başkanı Başmısırlı ziyarete yaptığı değerlendirmede kendilerini doğru kitlelere ulaştıracak mecranın basın olduğunun altını çizip, parti olarak kurumsallığa önem verdiklerini belirterek "Yoğun ziyaretler yapıyoruz. İl binamız tamamlandı. İnşallah burada basınla bir araya geleceğiz. Biz, siyasetin halka hizmet olması düşüncesindeyiz." şeklinde konuştu.

KGC Başkanı Altınkaya ‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, başarı dileklerini ileterek ziyaretlere nokta koydu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”