KGC BAŞKANI ALTINKAYA

KGC BAŞKANI ALTINKAYA

OSB BAŞKANI NURSAÇAN´I AĞIRLADI?

11 Mayıs´ta gerçekleştirilen Genel Kurul ile 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? Başkan Altınkaya´nın bu defaki ziyaretçisi ilimiz sanayicilerinin sesi Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan oldu? Ziyarette konuşan Başkan Nursaçan, 1 milyar 700 milyonluk civarında gerçekleşen ihracat rakamlarının artırılması gerektiğini vurguladı?

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya´ya ?Hayırlı Olsun? ziyaretinde bulundu?

Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaya Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nin Kayseri´nin göz bebeği kuruluşlarımızdan biri olduğun belirtip, 70 bin kişiye istihdam sağladığına dikkat çekerek şöyle konuştu: ?Organize Sanayi Bölgesi yaklaşık 500 kişiye iş ve ekmek kapısı olarak çalışarak ülkeye ciddi bir katkı sağlayan önemli bir müessesedir. Bu açıdan bakıldığında ticaret ve sanayi hayatının zirve noktasına geldi Kayseri OSB dolayısıyla meslektaşlarımızım kuruluşundan bu güne yönetim kurulu üyeleriyle hep iç içe olmuştur. Organize Sanayi Bölgesinde her ortaya konulan üretim gazeteciler içinde bir haber değeri oluşturmaktadır.?

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da yeni yönetime seçilen Başkan Veli Altınkaya´ya hayırlı olsun dileklerinde bulunup medyanın önemine vurgu yaparak, ?Organize Sanayi projelerine dünya gıpta ile bakıyor bugün ülkemizde 324 civarında OSB var bunların toplam 2 milyona yakın istihdama katkısı var. Baktığımız zaman şehirlerin ülkelerin gelişmesine ciddi katkı sağlıyorlar. Nursaçan 1 milyar 700 milyonluk ihracatın bizim şehrimiz için uygun olmadığını belirterek bizim şehrimizin sanayicisinin çalışkan olduğunu söyleyip bu rakamları yükseltmemiz gerekiyor? diye konuştu.

OSB Başkanı Nursaçan sözlerinin sonunda ?Kayseri hakikaten üretimin merkezi oldu fakat bununla kalmayıp çalışmalarımızı daha üst seviyeye çıkartmamız gerekir, bu bağlamda biz OSB yönetimi olarak eğitimi önemsiyoruz, ayrıca fuar ve kongre merkezini önemsiyoruz çünkü kayseri ticareti bu merkezde dönecek bu da hem kayserimize hem ekonomimize katkısı bulunacaktır? değerlendirmesinde bulundu?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı