KGC BAŞKANI ALTINKAYA

KGC BAŞKANI ALTINKAYA

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTÇİ´Yİ AĞIRLADI?

11 Mayıs´ta gerçekleştirilen Genel Kurul ile 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? Bu kapsamda Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek Başkan Altınkaya ve ekibini tebrik eden Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi 24 Haziran seçimlerine yönelik yaptığı değerlendirmede ?Türkiye Tercihini İstikrardan Yana Kullandı? ifadesini kullandı?

3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyorlar? Bu kapsamda Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek Başkan Altınkaya ve ekibini tebrik eden Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi 24 Haziran seçimlerini değerlendirip, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi? Başkan Büyüksimitçi ?Aziz Türk milleti Türk demokrasi tarihi açısından hayati bir öneme sahip 24 Haziran seçimlerinde rekor bir katılım ile demokrasiye sahip çıkarak kararını verdi ve tercihini istikrardan yana kullandı. Bu seçimle birlikte belirsizliklerin ortadan kalktı. Yeni dönemde vakit kaybetmeden yapısal reformların bir bir hayata geçirilmesi ve ekonomi ana gündem maddesi olmalıdır? diye konuştu?.

Cemiyet Başkanı Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip konuklarına şükranlarını sunarak ?Kayserili müteşebbis heyeti her zaman üretimden yana katma değer yaratan bir kafaya, inanca ve azme sahiptir. Tabi Kayseri´nin katkısına iktidar olanların da onların önünü açarak destek vermesi lazım. Üretimi teşvik etmesi lazım.? Diye konuştu?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor