KGC BAŞKANI ALTINKAYA

KGC BAŞKANI ALTINKAYA

TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR

11 Mayıs´ta gerçekleştirilen Genel Kurul ile 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? Başkan Altınkaya bugün de Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinin belediye başkanlarını ağırladı?

11 Mayıs´ta gerçekleştirilen Genel Kurul ile 3. Kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı´na seçilen Veli Altınkaya tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor? Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Başkan Altınkaya´yı makamında ziyaret edip ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunup başarılar dilediler?

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya konuklarını ağırlarken yaptığı değerlendirmede "Kayseri nüfusunun büyük bir kısmı 3 büyük ilçemiz olan Melikgazi, Kocasinan ve Talas´ta yaşamaktadır. Kayseri´de başarılı bir belediyecilik yapılmaktadır. Belediyelerimiz yasal çerçevede basın kuruluşlarının her zaman yanında olmuştur? ifadesini kullandı?

Konuklardan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri´de kurumlar arası uyumlu bir çalışmanın olduğunu ve belediyecilik anlamında imkanları neticesinde hizmet vermeye devam ettiklerini belirtirken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kayseri belediyeciliğinin yurt dışından daha iyi olduğunu ve daha fazla hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı?

Konuklardan Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu ise çevre temizliğinde basına önemli görevler düştüğünün altını çizerek çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini kaydetti?

Ziyaret ev sahipleri ve konukların iyi niyet temennileri ile son buldu?



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti