KGC BAŞKANI KÖSEDAĞ;

KGC BAŞKANI KÖSEDAĞ;

?GELECEK TÜM TEHLİKELERİN MEDYA OLARAK KARŞISINDAYIZ?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı seneyi devriyesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katıldı. Ülkemizin gündemine dair açıklamalarda bulunan Kösedağ, medyanın darbenin karşısındaki dik duruşunu takdire şayan olarak nitelendirdi, ?bundan sonra da gelecek tüm tehlikelerin karşısında olacağız? açıklamasında bulundu.
Basında sansürün kaldırılmasının 108. Yıl dönümünde Kayseri Gazeteciler Cemiyetine üye basın mensupları Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelerek tören düzenledi. Törende Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi adına açıklamalarda bulunan Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ, gündeme dair de açıklamalarda bulundu.
Ata´nın manevi huzuruna çelenk bırakılarak başlanan tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Daha sonra Cemiyet Başkanı Kösedağ, açılamalarda bulundu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ konuşmasında şu sözlere yer verdi; ?öncelikle 24 Temmuz Sansürün Kaldırılmasını tebrik ediyorum. Tabiî ki 15 Temmuz akşamında yaşanan hadisenin ardında bütün ülkede, bütün medya mensuplarının halkla birlikte hareket edip, demokrasiye sahip çıması ender görülen olaylardan biridir. Bugüne kadar demokrasinin yanında mücadele eden, basın ve medyamızın her kesiminde bugüne kadar yapılan yayınlar takdire şayandır. Elbette FETÖ´ nün ülkede yarattığı kaos epeyce canımızı sıktı ama artık sonuna gelindi. Umarım artık her şey istediğimiz gibi gelişecek. Milletimizin ve basınımızın birlikte oluşturduğu sinerjinin ortak hareketiyle terör örgütünün bütün planlarını alt üst etmiştir. Gelecek tüm tehlikelere de medya olarak karşı duracağımızı buradan deklare ediyorum. Bizleri burada yalnız bırakmayan emniyet mensubu arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.?
Açıklamanın ardından güvelik önlemi alan emniyet birimleri de basın mensuplarının arasına karıştı, onlara Türkiye yazışı şapka hediye etti. Polis mensupları daha sonra çektirilen fotoğrafta basın mensuplarıyla aynı karede yer aldı.
HABER: M. EMRE KİPMAN



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”