KGC BAŞKANI VELİ ALTINKAYA

KGC BAŞKANI VELİ ALTINKAYA

TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Ziyaret kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Eğitim Bir-Sen 1 No´lu Şube Başkanı Aydın Kalkan ve Türk Eğitim-Sen 1 no´lu Şube Başkanı Muharrem Çolak, Başkan Veli Altınkaya´ya yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Eğitim Bir-Sen 1 No´lu Şube Başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulunu ağırlayan Başkan Veli Altınkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim Bir-Sen´in bağlı olduğu Memur-Sen´in, Türkiye´nin en büyük STK olduğunu belirten Altınkaya şöyle konuştu:

 "Türkiye´de 80 darbesi işçi sendikacılığını öldürdü. 90lı yıllarda anayasada yapılan bir değişiklikle memurların da sendikal faaliyetlerde bulunabileceğine dair yasalar çerçevesinde birkaç konfederasyon kuruldu. 10 yılı aşkındır, Memur-Sen Konfederasyonu, kamuda birçok alanda önemli çalışmalar yapıyor. Memur-Sen´in Kayseri´de aktif olduğu alanlardan biri de eğitimcilerin, daha çok öğretmenlerimizin ve o sahada çalışanların üye olduğu Eğitim-Bir Sen sendikası dedi.?

Eğitim Bir-Sen şube Başkanı Aydın Kalkan da Eğitim Bir-Sen ,Memur-Sen olarak Türkiye´nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Memur-Sen Türkiye de 1 milyona aşkın üyesi ile 10 yıldır yetki kullanıyor dedi ve ekledi:

Eğitim Bir-Sen´de Kayseri´de 18 bin eğitim çalışanının 9500´i bizim üyemiz. 2006´dan beri Kayseri´de yetkili sendikayız etkili olmaya çalışıyoruz yani idareye yardımcı olmaya paydaş olmaya gayret ediyoruz bir takım yanlış anlaşılmalar falan oluyor, biz kesinlikle burada idarenin daha işi iyi yapabilmesine yardımcı olmaya çalışan bir sendikayız Kayseri Milli Eğitimini ileri götürebilir miyiz düşüncesindeyiz.

/resimler/2018-7/6/1629571932334.jpg

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı´da Başkan Altınkaya ve ekibine hayırlı olsun dileklerini sundu. Günçavdı şöyle konuştu:

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı olarak hayırlı olsun diyoruz. Bugün burada bulunmamızın amacı hem hayırlı olsun ziyareti hem de gündemimizde olan kamu oyunda şuan çok fazla konuşulan 7140 sayılı yapılandırma kanunu hakkında toplumun ilgili kesimine bilgiler sunmak. Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı olarak 18 mayıs 2018 tarihinde yürürlüğe giren 143 sayılı vergi ve diğer bazı alacaklarının yapılandırılması ile ilgili kanunun bilgilendirilmesi ile olmak üzere toplumun ilgili kesimleri ile toplantılar yapıyoruz. Yapılandırma kanunu mükellefe ne veriyor? Ne vaat ediyor? Ne imkanlar sunuyor? Hangi avantajlar getiriyor? Bunları anlatıyoruz. Dedi.

/resimler/2018-7/6/1630168651422.jpg

Türk Eğitim-Sen 1 No´lu Şube Başkanı Muharrem Çolak´da gazetecilik mesleği dünyanın en geniş sahada çalışma alanı bulan bir meslek nerde haber varsa orada gazeteci vardır diyerek şöyle konuştu:

Bu noktada işiniz zor Allah kolaylık versin. Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 no´lu şube başkanı olarak bizim çalışma sahamız Kocasinan, Erciyes Üniversitesi, Yahyalı, Yeşilhisar, İncesu, Sarıoğlan, Felahiye ve Özvatan ilçeleri. Burası bizim çalışma sahamız buradaki kamu çalışanının, eğitim çalışanlarının sorunları ile ilgili her türlü yardım yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar danışmanlık yapmaya çalışıyoruz, hatta haklarını korumaya çalışıyoruz. Zaten sendikacılığın 1. Görevi budur.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”