KGC ÜYELERİNİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU

KGC ÜYELERİNİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin geleneksel iftar yemeği etkinliğinin bir yenisi daha gerçekleştirildi.

İlimizde görev yapana medya mensuplarının eş ve çocukları ile birlikte iştirak ettikleri ve Talas Belediyesi´nin katkıları ile gerçekleşen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´da iştirak mutluluğa ortak oldu. Etkinlikte konuşan Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya basın sektörünün zor şartlarda hayatını sürdürmeye çalıştığını kaydetti?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin geleneksel iftar yemeği ilimizde görev yapan medya mensupları ve ailelerini aynı sofra etrafında buluşturdu? Talas Belediyesi´nin ev sahipliğinde bir restoranda düzenlenen iftar programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Beleidye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, basın mensupları ve aileleri katıldı.

Cemiyet başkanı Altınkaya etkinlikte yaptığı konuşmada basın sektörünün zor şartlarda hayatını sürdürmeye çalıştığının altını çizdi... Gelecek yıl Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin 40. kuruluş yılını kutlayacaklarını hatırlatan Altınkaya, Kayseri Basın Müzesi projesiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Kayserililere layık olmak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayarak ?Bizler bir yerel yönetici olarak, belediye başkanı olarak size layık olma yolunda gece gündüz demeden koşturuyoruz. Hiçbir zaman dedikodulara prim veren bir yapım olmadı. Hiçbir zaman boş işlerle uğraşmadım ve hep koşturdum. Boşluğun rahmani olmadığını, şeytani olduğunu düşündüm. Dolayısıyla gece demeden, gündüz demeden ekibimizle beraber koşturmaya devam ediyoruz. Şehrimizi sahiplenmek ve aidiyet duygusu oluşturmak hepimizin olmazsa olmazıdır. Biz şehrimizi seviyoruz. Şehrimize sevdalıyız." İfadesini kullandı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise Cumhuriyetin 100. yılına yaklaşılırken Türkiye´nin çok badireler atlattığını ve gazetecilerin bu badirelerin atlatılmasında büyük emeğinin olduğunu ifade etti.

Aynı sofra etrafında meslektaşları ile iftar yemeği yeme fırsatı bulan medya mensupları ve aileleri de bir geleneği daha yaşatmanın ve hasret gidermenin keyfi ile günü noktalayıp evlerine döndüler.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”