KGC YÖNETİMİ´NDEN

KGC YÖNETİMİ´NDEN

BÜYÜKKILIÇ VE PALANCIOĞLU´NA ?HAYIRLI OLSUN? ZİYARETİ?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nu makamında ziyaret ederek ?Hayırlı Olsun´ temennisinde bulunup, başarılar dilediler?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a gerçekleştirdiler?

Ziyarette konuşan KGC Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaya, Büyükkılıç´a hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar dileyerek "Melikgazi Belediye Başkanlığı döneminde kendisini yakinen tanıdık. Bu süre içerisinde çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimizde ifade ettiğim gibi basınla hep yakın ve sıcak ilişki içerisinde oldu. Kendisini hepiniz adına tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Çalışkan, gayretli yapısıyla eminim ki halka vaat ettiği projelerin neredeyse tamamını hatta daha fazlasını hayata geçirecektir. Basınla ilişkiler noktasında da Melikgazi´de geride bıraktığımız 20 yıl içerisinde çok sıcak, samimi bir diyaloğumuz oldu. Yaptığı her doğru, iyi işi arkadaşlarımızın alkışlayacağından eminim. Kayseri´deki meslektaşlarımız genellikle makul bir çizgide, milli ve yerli olarak yayın yapıyorlar. Gördükleri eksiklik, hata, kusur varsa yapıcı ve samimi olarak eleştireceklerdir. Başkanımızın da bu eleştirilere makul, demokrasinin bir gereği olarak bakacağından hiç şüphem yok" değerlendirmesinde bulundu?

Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç´da ?Tüm belediye başkan adaylarımıza ayrı ayrı, meclis üyelerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum. Ama buna en büyük katkıyı gazeteci dostlarımızın sağladığına inanıyorum. Çünkü sizlerin olgun, olumlu yaklaşımı, şehrimizin güzel anılmakla ilgili katkı sağlayıcı yaklaşımı bu günlere getirdi. İyi ki varsınız, Allah razı olsun. Zaman zaman insanoğlunun hatası da, ihmali de olabilir ama art niyet olmadıktan sonra bunların hepsi çözümü sizlerin yapmış olduğu fedakarca kamu hizmetinden dolayı bizler de üzerimize ne düşüyorsa yanınızda yer alacağımızı belirtiyorum. İnşallah sizlerle şehrimizin güzel insanlarını, bizleri seven, güvenen; 16 belediye başkanı ile birlikte mahcup etmeyeceğimize inanıyorum. Çünkü ayrıştırma bize yakışmaz, biz insanımıza hizmet için varız" ? ifadesini kullandı?

Ziyaret günün anısına gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile son buldu?

Büyükşehir Belediyesi´nin ardından rotayı Melikgazi Belediyesi´ne çeviren Gazeteciler Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nu makamında ziyaret ederek tebrik ettiler ve başarı temennisinde bulundular.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaretlerinde, KAYSERİ BASIN MÜZESİ ile çok nadir ve anlamlı bir çalışma sergileyeceklerini ve Melikgazi belediyesince tahsis edilen tarihi yapı içerisinde 109 yıllık bir geçmişi bu müzede sergileyeceklerini kaydetti?

Başkan Palancıoğlu ise gazetecinin kamu yararına ve kamu adına görev yaptığını, dolayısı ile toplumun her kademesini ilgilendirdiğini ve bilgilendirdiğini hatırlatarak "Melikgazi Belediyesinin hizmet ve yatırımlarını Kayseri hatta Türkiye ve dünya kamuoyuna aktaran, tanıtan ve bilgilenmelerine vesile olan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kamu adına yapılan çalışmanın kamu yararına olabilmesi için haberler tarafsız, adil, cevap hakkı tanıyan haber yapılması gerekmektedir. Her mevsim şartlarında ve her ortamda görev yapan gazeteciler kamuoyunu aydınlatma adına birçok kez hayati tehlike ile karşı karşıya kalabilmektedir" diye konuştu?

Bu ziyarette de gelenek bozulmadı ve hatıra fotoğrafı çektirilerek noktalandı?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi