KGC´YE YENİDEN REFAH PARTİSİ VE YOZGATLILARDAN ZİYARET

KGC´YE YENİDEN REFAH PARTİSİ VE YOZGATLILARDAN ZİYARET

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ve Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetimi Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde bulundular?

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya  tarafından ağırlanan  konuklardan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin, 6 Ekim´de  İl kongrelerini yapacaklarını belirterek kongreye  Genel Başkan Fatih Erbakan´ın da iştirak edeceğini duyurdu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin ilk konukları Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin ve yönetim kurulu üyeleri oldu?  Türk Siyaset arenasının yeni partilerinden biri olan Yeniden Refah Partisi heyeti yeni oluşum hakkında bilgiler verirken İl Başkanı Önder Narin şu ana kadar Akkışla ve Pınarbaşı hariç  14 ilçede teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını belirterek ?Bu hafta içerisinde 4 ilçemizin kongresi var. 6 Ekim´de de il kongremiz var. Genel Başkanımız Fatih Erbakan da gelecek. Gümbür gümbür bir kongre yapacağız. ? ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında Yeniden Refah Partisi olarak Kayseri´de büyük bir çalışma içerisine girdiklerinin altını çizen İl Başkanı  Narin; ?Vatandaşlarımıza hizmet noktasında elimizden geleni yapacağız. Üniversite öğrencilerimize kısa bir süre önce burs kampanyası başlattık. Birkaç kişiye ulaştık. İl binamız 7 kattan oluşuyor. 1 katını gençlerimize uyardık. Burada hafta sonu dershaneye gidemeyen gençlerimize kurs vereceğiz. Sadece siyasi parti olarak değil, halkımızın genel sorunlarına ortak olma noktasında da üzerimize düşeni yapacağız. Yeni bir siyasi çizgi oluşturacağız. 40 yıllık çizginin devamı olarak Kayseri´deki yerimizi yeniden almaya geliyoruz. Yaşanabilir bir ülke için Yeniden Refah Partisi´ne bekliyoruz.? şeklinde konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´ da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek; ?Yeniden Refah Partisi rahmetli Necmettin Erbakan´ın kurduğu bir parti. Siyasetin renkli isimlerinden birisidir. Oğlu Fatih Erbakan´da uzun yıllar vakıf yöneticiliği yaptılar. Teşkilat olarak Fatih Erbakan´ın öncülüğünde yeniden yapılanmaya gittiler. Başarılar diliyorum. Cemiyet olarak tüm partilere eşit mesafede olmaya çalışıyoruz. ? şeklinde konuştu.

/resimler/2019-9/10/1747221928176.jpg

Kayseri  Gazeteciler  Cemiyeti´ni ziyaret  eden  bir diğer  oluşumda Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri idi?  İlimizde ikamet eden Yozgat kökenli vatandaşlar arasında kaynaşma ve dayanışmayı canlı tutmak maksadı  ile kurulan dernekleri tek çatı altında toplayarak güç birliği yapan Federasyon yetkileri yürüttükleri ve gelecekte hayata geçirmek niyetinde oldukları çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler verip, medya desteğinin sürmesi talebinde bulundular?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor