KİGDER KORO’SUNDAN ZİÇEV YARARINA KONSER

KİGDER KORO’SUNDAN ZİÇEV YARARINA KONSER

KONSER 3 ARALIK SALI AKŞAMI

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Korosu, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) yararına konser düzenleyecek. KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, 3 Aralık Salı akşamı gerçekleştirilecek konsere tüm Kayseri’lilerin davetli olduğunu söyledi.

Kayseri’de özellikle ev kadınlarının ev ekonomisine katkısı ve meslek edindirme konuları başta olmak üzere farkındalığa dayalı faaliyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran KİGDER, 3 Aralık Salı akşamı da ZİÇEV Kayseri Şubesi yararına konser düzenleyecek. Konser öncesi provalarını sürdüren KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu ve Koristler, ZİÇEV Kayseri Şubesini ziyaret etti.

Kayseri ZİÇEV Onursal Başkanı Süleyman Sağlam, Kayseri ZİÇEV Başkanı Asuman Talaslıoğlu ve Okul Müdürü Zeliha Ekinci tarafından karşılanan KİGDER Koristleri, hep birlikte öğle yemeğinde buluştular.

Kayseri ZİÇEV Onursal Başkanı Süleyman Sağlam’ın duygusal konuşması dikkat çekti. Süleyman Sağlam konuşmasında, ZİÇEV’in önemine değindi ve ZİÇEV gibi kurumlarda görev almanın gönüllülük esasına dayalı olduğunu hatırlattı.

Daha sonra konuşan KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, ZİÇEV yararına neden konser düzenlediklerinin altını çizerek, “Biz niye konser veriyoruz, çünkü Dernek olarak bizim misyonumuz kadınları güçlendirmek. Kadınları her alanda güçlendirmek. Kadınların çocuklarına bakım olanaklarının sağlanması, bu tarz okulların güçlendirilmesi dolayısıyla kadını güçlendirecek. O nedenle biz böyle bir konserle böyle bir okula yardımcı olmayı planladık. Bizim asıl amacımız kadınları güçlendirmek, kadınlara destek olmak. 3 Aralık Salı Akşamı Saat 20.00’da Kadir Has Kongre Merkezi’ndeki  konserimize tüm Kayseri’lileri davet ediyoruz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor