KILIÇDAROĞLU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELİYOR

KILIÇDAROĞLU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELİYOR

CHP İl başkanlığında İl ve İlçe örgütleri bir araya gelerek seçim startı verildi. CHP il başkanı Mustafa Ayan yaptığı açıklamada önümüzdeki hafta içerisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Kayseri`ye gelerek ilçe başkan adaylarının tanıtımının

 CHP İl binasında yapılan toplantıya CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Osman Çilsal, ve Tüm ilçe örgüt ve ilçe belediye başkan adayları katıldı. CHP İl başkanı Mustafa Ayan toplantı da İl ve ilçe adaylarını tek tek tanıtarak ileri ki günlerde tüm adaylarla birlikte  basın karşısına çıkacaklarını belirtti.

Toplantı da ilçe  örgütlerinin sorunları ve seçim çalışmaları hakkın da görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantı sonunda bir açıklama yapan CHP Kayseri il başkanı R.Mustafa Ayan 30 Mart’ın Türkiye’nin geleceği olduğunu belirterek şunları söyledi.

“Çok önemli bir noktadayız, 30 Mart Türkiye’mizin geleceği; 30 Mart çoçuğumuzun, torunlarımızın geleceği, 30 Mart ortadoğu daki ezilmiş halkların gözyaşının dinmesi, 30 Mart dünya da onurlu şerefli Atatürk’ümüzün dimdik ayakta tuttuğu cumhuriyetimizin yeniden dünya da yerini alması, 30 Mart yokluğun yoksulluğun giderilmesi, dedi. Ayan,  Biz seçilmiş görevlendirilmiş al bayrağımızın ve altı okumuzun altında birer militanız. Militan düşünerek, gözümüzü budaktan kırpmadan birliğimiz, bütünlüğümüz, kardeşliğimiz; O kuvayi milliye duygusuyla seçilmiş, çizilmiş sınırlarmız, anadolu da yaşayan halkların kardeşliği. Kürdün’ Türk’ün, Alevinin, Sunninin, Hanifinin Hambalinin  kardeşliğinin olduğu bir Türkiye’ mizin var olması için önemli bir gün diyoruz. Kayseri de birçok  belde iptal edildi. Kayseri de bütünşehir belediye yasası ile demokrasi katledildi. Yönetime katılmayan ,Belediyesi olmayan, söz hakkı olmayan bir yerde de demokrasi yok demektir. Büyükşehir ve  16 ilçemizde demokrasi bayrağını dikeceğiz. Onurumuzla ,şerefimizle AKP iktidarının karşısına şuandan itibaren çıkmış bulunuyoruz.” Dedi.

 

    Önümüzde hafta içersinde çok geniş katılımlı bir basın toplantısı d6üzenleyeceklerini belirten Ayan,  “ Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Kayseri milletvekilimiz Şevki Kulkuloğlu, CHP kayseri Büyükşehir belediye başkan adayımız Osman Çilsal ve ilçe başkan adaylarımızı tek tek kamuoyumuza, halkımıza tanıtacağız.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, Arkamız da olan ve bize destek verenlere de güç kuvvet versin inşallah. 30 Mart bizim için hayırlı uğurlu olsun. 17 belediyemizde neden bizim olmasın?  17 bayrağımızı ilk önce Kayseri’mizde  sonra Türkiyemiz de beraber sallayacağız. Allah kolaylıklar versin” dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı