KİLO MARKET 11. ŞUBESİNİ KÖŞK MAHALLESİ´NDE AÇTI?

KİLO MARKET 11. ŞUBESİNİ KÖŞK MAHALLESİ´NDE AÇTI?

İlimizde faaliyet gösteren perakende sektörünün yerle temsilcilerinden biri olan ?Kilo Market´ zincirin 11. Halkasını Köşk Mahallesinde ekledi?

İlimizde  faaliyet gösteren  perakende  sektörünün  yerle temsilcilerinden biri  olan  ?Kilo Market´ zincirin  11. Halkasını  Köşk Mahallesinde ekledi? Görkemli  bir törenle Köşk Mahallesi sakinlerinin  hizmetine  sunan Kilo Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Kilci açılışta yaptığı konuşmada 12. Şubenin  Talas´ta açılacağını duyurarak  Talas  ilçesi sakinlerine  müjdeyi verdi? 

Kaliteyi  ucuza  satma hedefi ile perakendecilik  sektörüne adım atan ve yıları geride bıraktıkça  başarısını  perçinleyen  Kilo  Market  11. Şubesini Köşk Mahallesi´nde  açtı.

Renkli görüntülere sahne olan  görkemli bir törenle geçekleştirilen 11. Şubenin açılışına Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kilo Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kilci ile çok sayıda davetli katıldı.

Kilo Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kilci´nin  konuşması  ile  start  veren 11. Şube açılış töreni  mahalle sakinlerini  ziyadesi ile mutlu ederken, Kilci açılışını yaptıkları  11. Şubenin  mevcut şubelerin en büyüğü ve  ustalık marifeti olarak nitelendirip ?Köşk mahallesinde 1250 metre kare iş alanında 30 kişi istihdam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  12 . şubeyi de Talas´ta açacağız?  Kilo market olarak biz köşk mahallesine yeni bir sayfa açtık. Alo ticaret hattıyla, watsapp hizmet hattıyla, bir telefon kadar yakınız ?  Özellikle et ürünlerimiz kendi personelimizin çalışması  ile  satışa sunuluyor? değerlendirmesinde bulundu?

Açılışa iştirak eden protokol üyeleri de kürsüye gelerek  mahalle sakinlerini  selamlayıp, işletme sahiplerine  ?Hayırlı Olsun ? temennisinde  bulunarak,  yerel işletmelerin desteklenmesi gerektiğini  vurguladılar?

Açılışın ardından davetliler marketi gezerek birimler hakkında yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kilci´den bigi alıp  çalışanlarla sohbet ettiler?

HABER : S.ERDOĞAN 



"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"