KİLO MARKET 12. ŞUBESİ´Nİ

KİLO MARKET 12. ŞUBESİ´Nİ

TALAS SAKİNLERİ´NİN HİZMETİNE SUNDU ?

TALAS SAKİNLERİ´NİN HİZMETİNE SUNDU?

İlimizde  faaliyet gösteren  perakende  sektörünün  yerel  temsilcilerinden biri  olan  ?Kilo Market´ zincirin  12. Halkasını  Talas İlçesi´nde  ekledi? Görkemli  bir törenle  Talas İlçesi sakinlerinin  hizmetine  sunan Kilo Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Kilci açılışta yaptığı konuşmada ?Bir kere bizimle temasa geçen müdavimiz oluyor? ifadesini  kullanarak  hizmet sektöründe iddialı  bir duruş sergilediklerinin altını  çizdi?

Kaliteyi  ucuza  satma hedefi ile perakendecilik  sektörüne adım atan ve yıları geride bıraktıkça  başarısını  perçinleyen  Kilo  Market  12. Şubesini  Talas  - Mevlana Mahallesi´nde açtı?

Renkli görüntülere sahne olan  görkemli bir törenle geçekleştirilen 12. Şubenin açılışına Talas  Kaymakamı  Zeki  Günet, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Talas  Belediye Başkanı  Mustafa Palancıoğlu, Kilo Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kilci ile çok sayıda ilçe sakini  ve davetli katıldı.

Kilo Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kilci´nin  konuşması  ile  start  veren 12. Şube açılış töreni  mahalle sakinlerini  ziyadesi ile mutlu ederken, Kilci açılışını yaptıkları  12. Şubeyi  Talas´ta açmaktan duydukları  memnuniyeti  dile getirerek  ? Kilo market olarak biz Talas ? Mevlana  mahallesinde  yeni bir sayfa açtık. Özellikle et ürünlerimiz kendi personelimizin çalışması  ile  satışa sunuluyor. Biz Et ve manav ürünlerinde iddialıyız. Bizimle bir kez temasa geçen daha sonra müdavimimiz oluyor? değerlendirmesinde bulunarak Talas  ilçesi sakinlerini  mağazalarına davet etti?

Açılışa iştirak eden protokol üyeleri de kürsüye gelerek  mahalle sakinlerini  selamlayıp, işletme sahiplerine  ?Hayırlı Olsun ? temennisinde  bulunarak,  yerel işletmelerin desteklenmesi gerektiğini  vurguladılar?

Açılışın ardından davetliler marketi gezerek birimler hakkında yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kilci´den bigi alıp  çalışanlarla sohbet ettiler  ve mağaza ürünlerinden oluşan  ikramlardan tattılar?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor