KİM KANDAN BESLENİYORSA YAZIKLAR OLSUN

KİM KANDAN BESLENİYORSA YAZIKLAR OLSUN

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, son yaşanan olayları değerlendirerek, "Kim kandan besleniyorsa yazıklar olsun" dedi.

Özbakkal, "Hiç bir ideoloji hiç bir candan kıymetli olamaz. Kim kandan besleniyorsa yazıklar olsun. Bu vatan herkese kucak açtı, sığındığı liman oldu" diye konuştu.

Demokrat Parti il başkanı İsmet Özbakkal, "Bu olaylara derhal son vermek için herkes elinden geleni yapmalı ve milletimize gereksiz, lüzumsuz acılar yaşatmamalı, gereksiz bedeller ödetmemelidir. Bu şiddeti nefretle kınıyoruz. Hayatını kaybeden 34 vatandaşımıza., Polislerimiz Bingöl Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı yaralandı, Emniyet Müdür Yard Atıf Şahin koruması Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu.Allahtan rahmet diliyorum. Dışında olup biten gerekçelerle Türkiye`nin içerisinde böyle bir şiddet ortaya çıkarılması büyük talihsizliktir. Geçmişten bugüne kadar bir takım sabotajları yaşamış bir ülke olarak, böyle kritik dönemlerde kurtların puslu havayı sevdiğini bildiğimiz için, böyle dönemleri başkaları adına fırsata çevirtme imkanı vermemek için, bütün insanlarımızı sağduyuyla ve tedbirli şekilde davranmaya çağırıyoruz" ifadesinde bulundu. "Türkiye`yi 30 yıldır kana bulayanların, Kobani’deki başarısızlıklarını Türkiye`ye ödetircesine sokakları savaş alanlarına çevirmelerine, bu ülke ve bu millet bu zamana kadar sabretmiştir"  "Sağduyu içinde büyük devlet olma ciddiyetiyle hükümet etme mesuliyetini taşıyanların, gerekeni yapacaklarını umuyoruz. Sokak hareketlerinden medet umma anlayışından derhal vazgeçilmeli. Hiç kimse şiddet yapmak üzere sokağa çıkmamalı. Terör örgütünün Kobani diye acımasız bir program uyguladIğı görülüyor. Bir partinin nota vermesi yanlış. Şiddete çağırması yanlış. Parti olarak böyle bir çağrı yapılmaz. Biz parti olarak çözümün hukuki yollarda aranması taraftarıyız. Hukukun üstünlüğü esas alınmalıdır. Bizler ordumuzun, askerimizin Kobani`ye gitmesini istemiyoruz.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da