KİMDER MEZUNLARI

KİMDER MEZUNLARI

PİKNİKTE BULUŞTU

Kayseri İmam Hatip Mezunları  Derneği´nce   geleneksel hale getirilen imam hatip mezunları buluşmasının 13.sü gerçekleştirildi. Etkinlikte 3 bin 500 kişiye etli bulgur pilavı dağıtıldı.

Fuar alanında düzenlenen etkinliğe AK Parti Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile çok sayıda imam hatip mezunu katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, kendisinin Kayseri Lisesi mezunu olduğun belirterek eşinin ve kızlarının imam hatip okullarında okuduğunu söyledi. Yıldız şöyle konuştu: ?Gerek eşim gerekse kızlarımız imam hatip de okudular ve orada almış oldukları eğitimin burada bulunan hocalarımız vasıtası ile olduğu için şükranla minnet ile ve büyük bir kıymetle anıyorum. Burada bir gençlik yetişiyor. Acının ızdırabın sıkıntıların gölgesinde yetişmiş ama hamdolsun sonun da hakkına kavuşmuş özgürlüklerin istisnası olmamış bir şekilde burada buluştuk.?

KİMDER Başkanı Ahmet Yurtlu da  geleneksel hale gelen imam hatipler buluşmasının  ?bugün 13. Gerçekleştiriyoruz? diyerek şöyle konuştu: ?Şuanda bir çok insanlarımız mesut ve yıllardır gelen dostlukları burada tekrar ediyorlar ve bütün hatıralarını yeniliyorlar. Gerçekten ilk okuldan sonra insanlar dostluklarını bilemiyorlar ama orta okul ve lise dostlukları hakikaten en güzel dostluklar. Bunları burada çıkarsız menfaatsiz bir ilişkisi olmayan her hangi bir çıkarı olmayan dostluklar burada gerçekten bu ambiyansı hissediyoruz. 75 yaşında ağabeylerimiz kopya çektiklerini anlatıyor 70 yaşında ağabeyimiz hocasından nasıl dayak yediğini anlatıyor, burada geçmişe gidiyorlar.?

Yurtlu, ?Ayrıca burada gerçekten ciddi bir hazırlık yaptık il protokolümüze teşekkür ediyorum. Sabah çorba ikramı ile başladık 3 bin 500 kişilik çorba dağıttık öğle yemeğinde ise etli bulgur pilavı dağıttık emek veren  herkese teşekkür ediyorum? dedi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”