KİMSE YOK MU

KİMSE YOK MU

Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Haskaraman ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Haskaraman, “Dernek olarak Kayseri'ye yakışır şekilde tarafsız olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Somali, Sudan, Pakistan ve Van gibi insanın olduğu her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Yeni yapacağız inşaat projelerimizle Kayserimize katkı sağlamaya çalışacağız. Yardımlarından dolayı da Sayın Boydak Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Kimse Yok mu Derneği'ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, “Kimse Yok mu Derneği'nin son yıllarda ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında fedakârca yaptıkları çalışmalardan dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayız. Ev ihtiyaçlarından tutunda temel gıda ihtiyaçlarına kadar ihtiyaç sahiplerine imkânları ölçüsünde ulaştıklarını görüyoruz.” dedi.

Derneğin Kayseri Şubesinin de çok yoğun bir şekilde çalıştığını ve en faal şubelerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Boydak, 2012 yılında yapılacak bir takım hizmetler konusunda istişarede bulunduklarını belirterek, hem Oda olarak hem de şahsen Kimse Yok mu Derneği'ne desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Boydak son olarak, sosyal barışın sağlanması adına yaptıkları tüm hizmetlerden dolayı Kimse Yok mu Derneği yetkililerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.



“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği