KINAŞ ŞİRKET ÜNVANINI DEĞİŞTİRDİ

KINAŞ ŞİRKET ÜNVANINI DEĞİŞTİRDİ

YENİ MARKA İSMİ ?ARVEN´ OLDU?

Kınaş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say bir basın toplantısı tertipleyerek yakın geçmişte firma ortakları ile ilgili sorunlardan dolayı alınan şirket isim değişikliği kararını hayata geçirdiklerini ilimi kamuoyu ile paylaşarak yeni şirket isimlerinin parlayan yıldız manasına gelen ?Arven´ olduğunu açıkladı?
Çay Bağlarında yer alan şirkete ait konutların bahçesinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kınaş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say firmalarının yeni ismini açıkladı.
Say, uzun yıllardır Kınaş ismiyle faaliyette olduklarını fakat yakın geçmişte ortaklarından biri ile ilgili yaşanan sıkıntıdan dolayı yeniden yapılanmaya giderek şirkete yeni vizyon ve misyon belirlenerek yola devam kararı aldıklarını vurgulayarak, Kayseri halkına hizmete devam için firma ismini değiştirdiklerini belirtti.
Yeni firma isminin arven olduğunu belirten Say sözlerini şöyle sürdürdü??Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce, şirket unvanımızı ve markamızı değiştirme kararı almıştık. Ve bu kararımızı da hem sizler hem de hem de sizler vasıtasıyla kamuoyuna paylaştık. Yeni isim arayışı sürecimizde hem çevremizden hemde profesyonel kişilerden destek aldık. Pek çok kesimden, gerçekten çok güzel isim önerileri geldi ve ilgiden gerçekten büyük oldu. Bu ilgiden dolayı öncelikle herkese teşekkür ediyoruz yüzlerce isim arasından bir tanesine karar vermemiz gerekiyordu. Bu nedenle de önce seçeneklerimizi azalttık ve son kalan isim önerilerini çalışma arkadaşlarımızla paylaştık. Şirketimiz bünyesinde yaptığımız puanlama neticesinde şirketimizin bundan sonra yoluna devam edeceği unvanı ve markamızı belirledik. Şirketimizdeki yenileme süreci, yönetim kurulumuz ve yönetim anlayışımızdaki değişimle başlamıştı.Ve şimdi biz, yepyeni bir markayla tüm müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek, çok daha güzel projelere imza atabilmek, şehrimizin ve Türkiye´nin parlayan olabilmek, daha çok kişi ve firmaya istihdam alanı oluşturabilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Yeni ismimiz parlayan yıldız anlamını taşıyor. Bizde buradan hareketle yeni dönemimizde Kayseri´de konut sektörüne ilham veren bir marka ve markalar arasında da parlayan bir yıldız olmayı hedefliyoruz. Arven yapı endüstrisi A.Ş, başta sizlerden güvenini 30 yıldır eksik etmeyen halkımız olmak üzere herkese hayırlı olmasını diyorum ?
Açıklamaların ardından yönetim kurulu başkanı Orhan Say ?arven´ logosunu basın mensuplarına tanıttı.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı