KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ

KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ

ARSA SATIŞLARINDA İNDİRİM İSTİYOR ?

İlimizde faaliyet  gösteren kırmızı  et  üreticileri  Kırmızı  Et Üreticileri  Birliğince tertiplenen kahvaltılı toplantıda bir  araya gelerek  Büyükşehir Belediyesi´nin  Beydeğirmeni´nde  hayata  geçirmeye hazırlandığı  Besi  Bölgesi´ndeki arsa satışlarında  indirim talep etmek için  mutabakata vardılar?

Kırmızı  Et Üreticileri  Birliğince tertiplenen  kahvaltılı istişare toplantısında bir arya gelen  Kırmızı Et Üreticileri   Beydeğirmeni Besi Bölgesi´nde kurulan  Besiciler Organize Sanayindeki  arsa satışlarında Büyükşehir  Belediyesi ile  nasıl bir diyalog yürütülmesi konusunda  istiare  yapıp yol haritası  belirlediler?

Toplantıda Kırmızı Et Üreticilerine seslenen  Birlik Başkanı Mehmet Ökçe  Büyükşehir Belediyesince  hayata geçirilen  proje ve seçilen  bölgenin   hem kendileri, hem de Kayseri  halkı için son derece  faydalı olduğunu vurgulayarak  ?Büyükşehir Belediyemiz  son derece  yerinde bir kararla  Beydeğirmeni Bölgesi´nde  Besi Bölgesi  kurmaya hazırlanıyor? Sadece Besicilerin  yer alacağı  3 milyon m2 bu alanda , bizim için gerekli  olan her ayrıntı düşünülmüş? Geri kalan kısım ise yeşil alan olarak  belirlenmiş. Bu bizi çok mutlu etti? Ancak  arsa satışlarındaki  birim m2 fiyatlarını yüksek bulduk. Ve başkanımızı ziyaret ederek  fiyatlarda indirim yapılmasını  rica ettik? Bize değerlendriceğine dair söz verdi inşallah  talebimiz olumlu karşılık bulur?  değerlendirmesinde  bulundu?

Daha sonra  kürsüye gelen  Başkan Yardımcısı Ercan Aras ise toplantıya iştirak eden  kırmızı et üreticilerine birlikte hareket etme çağrısında bulundu?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor