KIRTASİYE YARDIMINI BAŞBAKAN DA SEVDİ

KIRTASİYE YARDIMINI BAŞBAKAN DA SEVDİ

Ak Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik," Yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeler arasında yer alan Kırtasiye Yardımı`nı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da çok beğendiğini söyledi.

Zümrüt Mahallesi`nde düzenlenen toplantıda Kocasinan’ın geleceğine yön verecek projelerini anlatan Mustafa Çelik, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı ve bütün yerel kanalların canlı yayınladığı proje tanıtım toplantısında ilk kez Kırtasiye Yardımı projesini açıkladık. O programda Bakanımız Taner Yıldız, Kırtasiye Yardımı setini Ankara’ya götürüp Başbakanımıza sunacağını söylemişti" dedi.

Bakan Yıldız’dan gelen haberi Zümrüt Mahallesi sakinleriyle paylaşan Mustafa Çelik, “Başbakanımızın yaptığı ilk icraatlardan biri tüm öğrencilerin kitaplarını okul başlarken sıralarında hazır etmek oldu. Biz de projelerimizi geliştirirken istedik ki Kocasinan’da öğrencisi olan herkes Kocasinan Belediyesi`nin farkını hissetsin, Mustafa Çelik farkını görsün, o ayrıcalığı yaşasın. Hükümetin verdiği kitapların yanına kırtasiye setini de biz koymaya karar verdik. Projelerimizi açıkladığım gün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’da programa katıldı. Çok beğendiği kırtasiye setini Başbakanımıza göstermek üzere Ankara’ya götürmüştü. Başbakanımız da bu seti görünce çok beğenmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bu tür bir çalışmaya girmeleri ile ilgili talimat vermiş. Yaptığımız işler daha şimdiden Başbakan tarafından taktir ediliyor. İnşallah Rabbim bizlere o günleri gösterir bizler de okullarımızın açıldığı gün çocuklarımızın masalarına bu seti koyarız” diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı