KIZ KAÇIRMA KAVGASINDA

KIZ KAÇIRMA KAVGASINDA

İKİ SANIĞA TOPLAM 10 YIL HAPİS

Kayseri´de kız kaçırma kavgası sonrası çıkan kavgada, bir kişiyi meyve bıçağı ile sırtından ve göğsünden yaralayan tutuklu sanığa 7 yıl 6 ay, kavgada tutuklu sanığa yumruk atan tutuksuz sanığa ise 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 10 yıl hapis cezası verildi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık S.U. ve hem şikayetçi hem de tutuksuz sanık olan M.E.Y. ile avukatlar hazır bulundu.
Tutuklu sanık S.U. mahkemede sorgu ve savunmasında, "Ağabeyim M.E.Y.´nin dayısının kızını kaçırdı. Bizi defalarca tehdit ettiler. Nişanlıydılar, Nisan ayında kaçıp resmi nikah yaptılar. Karşı taraf da bu namus meselesi diye bize sürekli tehditlerde bulundu. Olay günü babamı 3 kişi darp etti. Evde meyve yiyorduk, olay yerine gittiğimde bana da saldırdılar. M.E.Y. yumruk atarak burnumu kırdı, ben de yanıma getirdiğim meyce bıçağı ile rastgele salladım. Pişmanım" diye konuştu.
Hem tutuksuz sanık ve hem de şikayetçi M.E.Y. ise Ramazan ayında akşam saatlerinde olay günü kalabalığın sesini duyunca olay yerine gittim. Babamın bağırdığını duydum, kalabalık arasına girdim. Sanık S.U.´yu hiç görmedim. Önce sırtımdan vurdu, döndüm bir de göğsümden bıçakladı, sonrasını hatırlamıyorum. Şikayetçiyim. Onun burnunu kırmadım. 7-8 yıl önce bir düğünde kavga etmişlerdi, orada kırılmıştı" dedi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanığa ´kasten adam öldürmeye teşebbüs´ suçundan 7 yıl 6 ay, tutuksuz sanığa ise ´kasten yaralama´ suçundan 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 10 yıl hapis cezası verdi.


Haber Kaynak : İHA

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor