?KIZ KARDEŞİM´ PROJESİ

?KIZ KARDEŞİM´ PROJESİ

2017 YILI EĞİTİMLERİ İLE YENİDEN KAYSERİ´DE?

Türkiye´nin 15 şehrinde 2000´e yakın kadınla buluşan Kız Kardeşim Projesi´nin Denizli´de başlayan 2017 eğitimleri Kayseri´de devam ediyor. Coca-Cola Türkiye ve Anadolu Vakfı desteğiyle ve yerel paydaşların işbirliğiyle hayata geçirilen Kız Kardeşim Projesi´nin Kayseri ayağı 23 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonu´nda gerçekleşecek. 

Türkiye´nin dört bir yanındaki kadınlara ulaşmayı hedefleyen ve 2016 yılında Kayseri´de gerçekleştirdiği eğitimler büyük bir ilgiyle karşılanan Kız Kardeşim projesi, 2017 yılı eğitimleri kapsamında Kayseri´ye tekrar geliyor.

Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Coca-Cola Türkiye ve Anadolu Vakfı´nın destekleri ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi´nin (BÜYEM) işbirliği ile gerçekleştirilecek eğitimler kapsamında kadınlara farklı alanlarda yetkinlik kazandıracak bilgiler verilecek. 23 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonu´nda gerçekleştirilecek eğitimlere 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlar katılabilecek.

BÜYEM´in alanında uzman eğitmenlerinin vereceği ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen Kayserili kadınlar, 21-22 Kasım tarihlerinde Kayseri Ticaret Odası´na başvurarak, programla ilgili detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabilecek.

Proje kapsamında, katılımcıların kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olacak eğitimler verilecek ve kadınların ekonomiye katılımlarının önünü açmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek. Kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, dijital dünya ve kültürel yansımaları, stres yönetimi gibi konularda eğitim alacak olan katılımcılar, kendi alanlarında rol model olan ve ilham veren lider kadınlarla biraraya gelerek onların tecrübelerini dinleme fırsatı da yakalayacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ