KIZILAY YÖNETİCİSİ AV. SAVRUK:

KIZILAY YÖNETİCİSİ AV. SAVRUK:

?İSTİHZALI İFADELERLE KİŞİSEL HAKLARIMA AĞIR SALDIRILARDA BULUNULDU? ...

Kızılay Yöneticisi  Av. Mehmet Savruk  yazılı bir açıklama yaparak  yerle  bir gazetede  hakkında  çıkan haberleri  yalanladı? Savruk  açıklamasında söz konusu  haberleri asılsız  olarak niteleyip ?İstihzalı ifadelerle saygı sınırlarının aşıldığı, kişisel haklarıma ,şeref ve haysiyetime ağır saldırılarda bulunuldu? ifadesini kullandı?

Kızılay Yöneticisi  Av. Mehmet Savruk  yazılı bir açıklama yaparak  yerle  bir gazetede  hakkında  çıkan haberleri  yalanladı?  Savruk açıklamasında,  ?Yerel  bir  gazetenin  24-25-27 Nisan 2017  günlü nüshalarında  benim hakkımda şeref ve haysiyeti ihlal edici  ve gerçeğe aykırı bir haber yayınlanmıştır. Adı geçen yazıda, iddiaya göre Kızılay Derneği tarafından şahsıma verilen telefon hattının benim tarafımdan değil, eşim tarafından kullanıldığı ifade edilmiş, seviyesiz ve dayanılması gayri kabil sözlerle ve   istihzalı ifadelerle saygı sınırlarının aşıldığı, kişisel haklarıma, şeref ve haysiyetime ağır saldırılarda bulunulduğu  görülmüştür.?  ifadesini kullanıp, ?Olayın özü şudur. Oğlum Nuri ile eşi arasında devam eden bir boşanma davası bulunmaktadır. Boşanma davasındaki, oğluma karşı ileri sürülen  astronomik nafaka ve tazminat  talepleri, dışarıda benim şahsıma karşı ileri sürülmüş, yasa dışı bu yöndeki talepler tarafımdan şiddetle reddedilmiştir. Bu durum, şahsım hakkında ahlaksız isnat ve iddiaların ortaya atılmasına neden olmuştur. Boşanma davasına taraf olan oğlumun eşinin ve onun kardeşinin  ortaya attığı böylesi adi ve iğrenç iddianın, aslı ve hiçbir dayanağı bulunmamaktadır?  değerlendirmesinde bulundu?

Savruk açıklamasının sonunda ?Açıktır ki, bu asılsız ve iğrenç iddiaları utanmadan ortaya atanlar, bu adi iddialara sarılıp, benden ?hınç alma?  hevesine düşüp, günlerce haber niteliği dahi bulunmayan bir olayı çarpıtarak gazetesinde sürmanşetten çarşaf çarşaf  verenler, internet ortamında yayınlayanlar  hakkında yasal girişimler derhal yerine getirilecek, yine her zaman olduğu gibi, tahsil edilecek tazminatlar, hizmet vermekten ve üyesi olmaktan  daima gurur duyduğum Kızılay´ımın kasasına girecektir. Bundan asla kimsenin şüphesi olmamalıdır? diyerek noktayı koydu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor