Kızılay Şube Başkanı Beydilli çalışmalarını anlattı

Kızılay Şube Başkanı Beydilli çalışmalarını anlattı

BEYDİLLİ: “BÖYLE BİR KURUMDA GÖREV YAPMAK BÜYÜK BİR ŞEREFTİR”

Kısa süre önce gerçekleştirdikleri Genel Kurul ile Kızılay Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Cafer Beydilli medya grubumuzu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve “Kızılay Türkiye’nin en prestijli en güvenilir dünya çapında bir yardım kuruluşudur. Böyle bir kurumda görev yapmak büyük bir şereftir” ifadesini kullandı.

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli’yi Kay – Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç ağırladı.   Beydilli yürütecekleri çalımalar ve Kızılay Kayseri Şubesi’nin çalışmalarına yönelik olarak yaptığı değerlendirmede “İhtiyaç sahibi kim varsa ona koşacağız.  İlk önce biz gideceğiz” dedi ve ekledi “Daha önce atama ile gelmiştik. 19 Mart’ta seçime yoğun bir katılımla gittik .Bütün katılımcılarının da tamamının oyunu alarak yeni yönetim olarak göreve geldik , onaylandık .Şuanda da göreve gelen yönetimdeki arkadaşlarımızla gönüllülük esasıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kayserimize hizmet etmeye çalışacağız . İhtiyaç sahibi kim varsa koşacağız. İlk önce biz gideceğiz. Kayseri’de senin benim fakiri yok . Bir fakir var ise o hepimizin fakiridir .O nedenle ayrım yapmayacağız . Fakire -mazluma kimliği sorulmaz . Yönetim kurulumuz şehrimizin her kesiminden seçtik. Esnafından, akademisyeninden ,doktorundan toplumumuzun içinde olan arkadaşlarımızdan seçtik ki her tarafa kolayca ulaşabilelim onlar da bize kolayca ulaşabilsin diye .Daha önceki yönetim 7 kişiymiş biz 11’e çıkarttık. Hatta biz buna yedekleri ve genel kurul delegelerimizi de kattık ki hepiniz burada yönetim kurulu üyesisiniz hepiniz yetkilisiniz. Yeter ki Kızılay’a faydamızı artıralım , herkese tanıtalım .Kapımız herkese açık , herkesin yardımına ve yardım etmesine açık şekilde çalışacağız inşallah.

Biz şuanda sizlerin temsilcisiyiz, biz şuanda bayrağı taşıyan kişiyiz. Teslim ederken de yücelterek gönül huzuru ile teslim edelim istiyoruz. Bu geçici bir görev en iyi şekilde yapıp teslim etmek istiyoruz.”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”