KOCASI CEZAEVİNDE OLAN GENÇ ANNE

KOCASI CEZAEVİNDE OLAN GENÇ ANNE

İKİ ÇOCUĞU İLE HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR ?

Eşi iki yıl evvel cezaevine düşen henüz 24 yaşındaki genç anne iki çocuğu ile yaşam savaşı veriyor? Ne işi, ne parası, nede yardım edecek kimsesi olan genç kadın komşuların desteği ile kiraladığı evde, yine komşuların verdikleri ile hayata tutunmaya çalışan genç anne devlet büyüklerine ve hayırseverlere seslenerek bu çetin imtihanda çocuklarına ve kendisine destek olmalarını istedi? Başta iş olmak üzere her türlü yardıma ihtiyacı olan genç anne ?Bu koca şehirde yok olup gitmemek için bize kol kanat gerin? diye yalvardı?
Şüheda Ç. Henüz 26 yaşında iki çocuk anne genç bir anne ?. Eşi iki yıl evvel adının karşıtığı bir gasp olayı sonrası cezaevine düştü? İki çocuğu ile baba evine sığınan genç anne; ailesinin sırt dönmesi üzerine çocuklarını da yanına alarak kocasının kız kardeşinin yaşadığı ilimize sığındı? Görümcesinin ve komşularının yardımı ile sobalı bir ev kiralayarak iki çocuğu ile içine giren genç anne yine çevre sakinlerinin desteği ile ilk ayın kirasını denkleştirip verdi?
Evde br soba ve birkaç yatak yorgan haricinde hiç eşyası, parası ve yiyeceği bulunmayan genç anne ne yapacağını kara kara düşünürken ; istiyor ki Vali , Belediye Başkanı ve diğer bütün devlet büyükleri ile sivil toplum kuruluşları bu zorlu süreçte kendilerine destek olsun ?
Öncelikle kimseye muhtaç olmamak adına bir işi olsun isteyen genç kadın çalışıp çocuklarını kimseye muhtaç etmek niyetinde ancak koşullar hiç de arzu ettiği gibi gitmiyor? Eşinin 7 yıl ceza aldığını ve daha 5 yıl cezaevinde kalacağını belirten genç anne hayırseverlerden destek istedi?? 8 ve 7 yaşında iki kızım var. Eşim Gökhan yaklaşık 2 senedir beri içerde yatıyor. Annemlerde kalıyordum daha önce İstanbul´da ancak onlar bakmayınca sorun oluşturunca görümcemle konuştum daha sonra buraya Kayseri´ye geldim. Burada sağ olsunlar yatak yorgan verdiler. Yalnız beyaz eşyam , gıda malzemem ve başka eşyam hiç yok. Buraya geldim iş-kura başvurdum,işte bulamadım? İş bulsam çocuklarıma bakacak kimsem yok. Görümcem ve komşuları ellerinden geldiği kadar yardımcı oldular. Ancak onlarında durumları hiç yok. Onlar odun kömür verdiler bir torba,iş için 2 ayrı yere başvurdum ama daha bir netice yok. Büyük kızım İstanbul da okuyordu, ancak buarda daha okula yazdıramadım. Okul masrafları, okul ihtiyacı görülmesi gerekiyor. Yaklaşık 2 hafta önce bu eve taşındım. Ailem bize bakamayacaklarını söylediler daha fazla? Burası kira şimdi ben nasıl buranın kirasını ödeyeceğim, elektrik- su faturaları nasıl vereceğim onu da bilmiyorum. Yetkililerden ben büyüklerimden çocuğumun masraflarını gidermesini istiyorum. Hiçbir eşyam yok, gıda yardımı istiyorum. En önemlisi iş istiyorum.Yardıma başvurduk ama sonuç alamadık. Burdan gerçekten büyük yetkililerime sesleniyorum biz yardım istiyoruz. Suriyelilere yardım ettiğiniz kadar bize de yardım edin?
HABER: S.ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor