KOCASİNAN 1. MİNİ DÜNYA KUPASI SONA ERDİ

KOCASİNAN 1. MİNİ DÜNYA KUPASI SONA ERDİ

ŞAMPİYON GİNE´Yİ 5-1 MAĞLUP EDEN TÜRKİYE OLDU

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen ?Mini Dünya Kupası´ sona erdi. Şampiyonluk ipini finalde Gine´yi 5-1 mağlup eden Türkiye göğüsledi. Şampiyon takıma kupasını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar verdi.

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen 1.Mini Dünya Kupası sona erdi. Şampiyon Türkiye oldu.

Final karşılaşması Sümer Stadı´nda oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan 1´er golle son bulurken, ikinci yarıda baskısını arttıran Türkiye-Gine´yi 5-1´lik skor ile mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan taraf oldu. Gine´nin tek golünü Diablo atarken, Türkiye´nin gollerini Halil İbrahim, Batuhan ve Metehan Dinçer kaydetti. Mücadele sonrası şampiyon olan Türkiye´de büyük sevinç yaşandı.

Kupa töreni öncesi konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şöyle dedi: ?Ev sahipliği yapmış olduğumuz böyle bir organizasyon da, dostluğu ve kardeşliği kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yola çıkarken ortaya koyduğumuz hedefleri yakalamış olmak ve burada renkleri farklı olsa da dilleri farklı olsa da, ırkları farklı olsa da, nihayetinde sporun birleştiriciliği ile kardeşlik iklimi içerisinde güzellileri paylaşmanın keyfini yaşıyoruz. Bu müsabakalarda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyon artık şehrimiz için geleneksel hala gelmesi gerekli oldu. Bu Dünya kupası organizasyonunu geliştirerek devam ettirmemiz gerektiğine inanıyorum. Burada tüm Dünya´ya kardeşliğin mesajını yolladığımıza inanıyorum. Bundan sonrada bu mesajı arttırarak herkese vereceğimize inanıyorum. Başta Türkiye olmak üzere bu turnuvada mücadele eden tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Takımımızdan yeni yeni başarılar bekliyoruz.?

Turnuvanın şampiyonu Türkiye takımına kupasını Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar verdi.

Haber: MURAT TURP



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı