KOCASİNAN AKADEMİ

KOCASİNAN AKADEMİ

ERCİYESEVLER TESİSİ´NE MUHTEŞEM AÇILIŞ?

Kocasinan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisinin açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin katıldığı törenle gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, açılışta yaptığı konuşmada, ?7´den 70´e herkesin Belediye Başkanı olabilme şuuru ile her yaşa, her sosyal dokuya uygun projeler üretiyoruz. Bütün gayretimiz, Kayseri´nin değerini artırmaktır? değerlendirmesinde  bulundu?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın ev sahipliğinde, Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisinde düzenlenen açılış törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, davetliler ve bölge sakinleri katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, böyle güzel bir tesisi vatandaşlara kazandırdığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, ?Eski bir belediye başkanı olarak, belediyelerimizin bu güzel hizmetlerini görünce ?Nerden nereye demek´ aklıma geliyor. 1994 yılında Belediye Başkanı olarak işe başladığımızda Kayseri´nin yarısından fazlası gecekonduydu ve altyapı hiç yoktu. Allah´a hamd olsun şehrin altyapısından başlayarak, üst yapısına kadar birçok alanda devasa hizmetler verdik. Şimdi ise Kayseri, imarda en güzel şehirdir ve yapılan hizmetlerden en güzel şehirlerin başında geliyor. Rabbim, güzel hizmetleri inşallah devam ettirsin. Bu güzel hizmetler devam ettikçe bu şehirde yaşamaktan hepimiz övünç duyacağız ve belediye başkanı arkadaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Yapılan tesisin mahalleye hayırlı olsun? diye konuştu.                             

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, tesisin hayırlı olmasını diledi. Elitaş, Başkan Çolakbayrakdar´ı tebrik ederek, ?Kocasinan ve diğer bölgelerimizde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra insana ve geleceğimize hitap eden önemli tesisler yapılıyor. Bu tesisleri Kayseri´ye kazandıran belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum? ifadesini  kullandı?.              

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise ?Kocasinan Belediyesi olarak hayatın her alanında olmaya gayret ediyoruz. ?Nerede insan var ise biz orada olmalıyız´ anlayışı içerisinde hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Yapmakla mükellef olduğumuz asli işlerimizi her geçen gün daha iyisini ve daha fazlasını nasıl yapabiliriz arayışı içerisindeyiz. Asla yapılanları yeterli saymadan, hep daha fazlası ve daha iyisi diyerek kendimize yeni hedefler çiziyor, yeni projeler hazırlıyoruz. Yaşadığımız çevrenin; bizlere büyüklerimizden aldığımız ve çocuklarımıza miras olarak bırakacağımız en önemli varlığımız olduğunun şuuru içerisindeyiz. Sadece bilindik belediyecilik hizmetleri yapmakla kalmıyoruz. Yenilikçi bir anlayış ile teknolojiyi iyi kullanarak ilçe sakinlerimize standartları yüksek hizmetler sunuyoruz?değerlendirmesinde bulundu?.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde tesisin açılışı gerçekleştirildi. Ardından Başkan Çolakbayrakdar, protokole tesisi detaylı bir şekilde gezdirmesiyle tören sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı