KOCASİNAN AKADEMİ TİYATRO KULÜBÜ

KOCASİNAN AKADEMİ TİYATRO KULÜBÜ

EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR ...

Kocasinan Belediyesi tarafından, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesi amacıyla kurulan ?Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü´nün yaz dönemi tiyatro eğitimleri devam ediyor.
Kültürel ve sanatsal etkinlikleri ile Kayseri´nin sosyal hayatına zenginlik katan Kocasinan Belediyesi, tiyatro kulübüyle genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırıyor. Kocasinan Belediyesi, bu kapsamda 8-11 ve 12-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere, semt konaklarında tiyatro eğitimi veriyor. Eğitim içeriğinde; ses ve diksiyon, sahne eğitimi ve serbest oyunlar yer alıyor. Kursiyerler, doğaçlama, oyunculuk, ses ve beden kategorisinde; Yönetmen Sami Ekici karşısında yeteneklerini sergiliyor.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan´ı kültür ve sanat ilçesi haline dönüştürdüklerini vurgulayarak, ?Tiyatro da ?Sinan ve Sinem´ karakteriyle vatan sevgisi, millet ve bayrak bilincini, geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere aktarıyoruz. Tiyatro kulübünde kursiyerler, yaz dönemini tiyatro eğitimi alarak geçiriyor. Böylelikle eğitimler sayesinde çocukların ve gençlerin, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlıyoruz. Emek harcayan tiyatro kulübü ekibimize teşekkür ediyorum. Kulübümüz ile Kocasinan´ın sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.
Tiyatro eğitimi; 12-15 yaş aralığındaki gençler için Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günü saat 14:00-17:00´de Yeni Mahalle Semt Konağı´nda, 8-11 yaş aralığındaki çocuklar için ise saat 09:00-12:00 arasında Salı günü Kayabaşı, Çarşamba Günü Mimarsinan, Perşembe Günü Mevlana, Cuma Ziya Gökalp ve Cumartesi günü ise Yeni Mahalle Semt Konağı´nda devam ediyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı