KOCASİNAN AKADEMİ´DE YAZ DÖNEMİ SERTİFİKA HEYECANI

KOCASİNAN AKADEMİ´DE YAZ DÖNEMİ SERTİFİKA HEYECANI

Kocasinan Belediyesi´nin Kocasinan Akademi çatısı altında yaz döneminde çocuklara yönelik açtığı Yüzme Kursuna katılanlara törenle sertifikaları verildi.

Kocasinan Belediyesi´nin Kocasinan Akademi çatısı altında yaz döneminde çocuklara yönelik açtığı Yüzme Kursuna katılanlara törenle sertifikaları verildi. Kurs sayesinde ilk defa yüzme öğrenmenin mutluluğunu yaşayan toplam 122 öğrenciye katılım belgesi veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, ?Daha yetenekli, daha kabiliyetli ve daha başarılı olmaları için çocuklarımızın alt yapılarını oluşturuyoruz.? dedi.

Kocasinan Akademi Yakut Tesisinde gerçekleşen programa katılan Bayan Çolakbayrakdar, çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla tek tek sohbet etti. Kocasinan Akademi´nin çocukları yetenek ve ilgi alanlarına yönlendirerek, sosyal yaşama hazırladığını belirten Fatma Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Akademi, alanında uzman eğitimcileriyle vermiş olduğu kurslar sayesinde geleceğin teminatı yavrularımızın bilgilerine ve yeteneklerine doğru yönlendirmesine katkı sağlıyor. Özellikle akademi tesislerimiz, çocuklarımızın kişisel donanımlarını artırmak, saklı kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için eğitim faaliyetlerini yürütmektedir. Bu çerçevede öğrencilerimiz yaz döneminde akademi sayesinde yüzme öğrendiler. Bu vesile ile öğrencilerimize, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyor, yaz dönemini verimli bir şekilde değerlendiren çocuklarımızı tebrik ediyorum.? diye konuştu.

Fatma Çolakbayrakdar, Yüzme Kursu sayesinde yüzme öğrenmenin mutluluğunu yaşayan toplam 122 öğrenciye katılım belgesi verdi. Öğrencilerin aileleri ise yaptığı hizmetlerden dolayı ?Çalışkan Başkan´ olarak nitelendirdikleri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da