KOCASİNAN AKADEMİ´NİN TANITIMI ÇOK BEĞENİLDİ

KOCASİNAN AKADEMİ´NİN TANITIMI ÇOK BEĞENİLDİ

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen Kocasinan Akademi tanıtım faaliyeti Kayserililer tarafından çok beğenildi .

Kocasinan Akademi kursiyerlerinin almış olduğu eğitim, kültür, sanat ve spor dallarındaki faaliyetlerin sergilendiği Kayseri Park Alışveriş merkezindeki tanıtım programı, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğin son gününde semt konaklarında ney kursu alan kursiyerler, ney üfledi. Neyin büyüleyici sesi ile Kayserililer, yer yer manevi haz yaşarken çocuklar ise Kocasinan´ın maskotu haline gelen Sinan ve Sinem karakterlerinden oluşan yapboz ve Kocasinan Çocuk Dergisinin hediye edilmesiyle mutlu oldu.
Başarılı eserleri inceleyen Kayserililer, el emeği göz nuru eserlerin ve geçmişten günümüze kadar nakışla işlenmiş eşyaların gün yüzüne çıkartılmasından son derece mutlu olduklarını ifade etti. Tanıtım etkinliğine katılarak, 7´den 70´e her kesim tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, stantları tek tek gezdi.
Kocasinan´da kültürel ve sanatsal faaliyetlere ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Yeni kurduğumuz ?Kocasinan Akademi´ birimimizle eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında bölge sakinlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet veriyoruz. Bu kapsamda semt konaklarımız ve Kocasinan Akademi Yakut tesisimizde, sosyal, kültürel, mesleki ve eğitimsel açıdan farklı branşlarda kurslar açıyoruz. Özellikle kurulmasına kısa süre olmasına rağmen Kocasinan Akademi de kursiyerlerimizin neler yapabildiğini burada görmek bizleri son derece memnun etti.? ifadelerini kullandı.
Keyifli bir gün geçiren vatandaşlar, Kocasinan Belediyesi´nin hizmetlerinden dolayı Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ