KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR

DEMOKRASİ NÖBETİNDE KOŞTURUYOR

Kocasinan Belediyesi ayrıca Cumhuriyet Meydanında kurduğu çadırlarla gece gündüz demokrasi nöbeti tutan vatandaşların dinlenebilmeleri için imkan sundu. Vatandaşlara bayrak, su ve simit ikramının yanı sıra ikram çeşmelerinden çorba dağıtımı yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, elleriyle dürüm ikramı da yaptı.
Darbe girişimine karşı tek yürek olan Kayseri´de Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşların yanı sıra ilin yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti başkanları ve STK temsilcileri de örnek bir dayanışma sergiledi. Kayseri Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye başkanları tüm imkanlarını seferber etmenin yanı sıra meydanı hiç boş bırakmayarak aralıklarla vatandaşlara seslenip, darbecilere göz dağı verdiler. Büyükşehir Belediyesi iş makinaları İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde siper olup emniyet müdürlüğü binasını korumaya aldı. Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediyeleri meydanda bayrak, su ve simit dağıtımı yaptı. Kocasinan Belediyesi ayrıca Cumhuriyet Meydanında kurduğu çadırlarla gece gündüz demokrasi nöbeti tutan vatandaşların dinlenebilmeleri için imkan sundu. Vatandaşlara bayrak, su ve simit ikramının yanı sıra ikram çeşmelerinden çorba dağıtımı yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, elleriyle dürüm ikramı da yaptı.
Demokrasi nöbeti tutan vatandaşların coşkusu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın konuşmasıyla tırmandı. Başkan Çolakbayrakdar konuşmasında ´´Aziz hemşehrilerimiz sokaklara çıkmayın diyen hainlere ´bu sokaklar bu topraklar bizim´ diye cevap verdiniz. Kayseri´den dünyaya tarihi bir mesaj veren sizler dediniz ki; biz başımızı yalnız Yaradan´ın huzurunda eğeriz dediniz. Vatanınıza sahip çıktınız. Hainler Yunanistan´a kaçtılar, bu toprakların bizim olduğunu tüm dünyaya gösterdiniz. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın biz bu gün burada hep birlikte bu toprakların sahibiyiz dedik. Darbe girişiminde bulunan hainlerin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bizler burada sabahlara kadar bu meydanları dolduruyorsak o hainlere bu yaptıklarının hesabını sorup, güzel ülkemizde huzur içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Evlerindeki seccadelerinde gözü yaşlı analarımız babalarımız dualarıyla bizlere destek veriyorlar onların duaları ve destekleri hatırına güzel günler bizim olacak, huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz.´´ dedi. Başkan Çolakbayrakdar´ın konuşması sık sık vatandaşın tekbir sesleriyle kesildi.
´´Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin, bu vatana göz dikenlere fırsat vermesin´´ diyen Başkan Çolakbayrakdar konuşmasına şöyle devam etti; ??hepimiz tek vücut içerisinde bu topraklara göz dikenlerin gözünü oymaya hazır mıyız, bayrağımızı indirmek isteyenlerin elini kırmaya hazır mıyız, ezanımızı susturmak isteyenlere haddini bildirmeye hazır mıyız ?´´ Başkan Çolakbayrakdar´ın konuşmasıyla coşkusu artan kayseri halkı sık sık tekbir getirdi.
Gece boyu demokrasi nöbeti tutup öğlene doğru evlerine çekilen vatandaşların yeni nöbet öncesi mağdur olmaması adına Kocasinan Belediyesi temizlik ekipleri de çalışmalarını sürdürdü.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"