KOCASİNAN BELEDİYESİ 2017 YILINDA

KOCASİNAN BELEDİYESİ 2017 YILINDA

124 MİLYON 600 BİN TON ÇÖP TOPLADI

Daha temiz ve daha çevreci bir Kocasinan için tüm imkanlarını seferber eden Kocasinan Belediyesi, 2017 yılında günlük ortalama 352 bin ton olmak üzere toplam 124 milyon 600 bin ton çöp topladı. Konuyla ilgili ?Temizlik, olmazsa olmazımızdır´ şeklinde değerlendirme yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temizlik çalışmaları sayesinde vatandaşlara daha hijyenik bir ortam sunduklarını söyledi.

Daha temiz ve daha çevreci bir Kocasinan için durmaksızın çalışan  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temizlik işlerine ayrı bir önem verdiklerini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığını ilgilendiren konularda daha titiz davrandıklarını ifade ederek, ?Daha temiz Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. ?Temizlik imandandır´ anlayışıyla gece-gündüz demeden ilçe sınırları içerisinde her mahalleye, her sokağa ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. 24 saat prensibiyle 3 vardiya halinde günlük ortalama 352 ton olmak üzere bu yıl toplam 124 milyon 600 bin ton çöp topladık. Ayrıca ?Okul Temizlik Hijyen Ekibi´ ve ?Cami Temizleme Ekibi´ kurarak Kayseri´de ilkleri gerçekleştirdik. İlçe genelinde 62 okul ve 278 cami başta olmak üzere Kocasinan´ın dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik seferberliğimiz sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz gayreti artırarak sürdüreceğiz.? ifadelerini kullandı.

Modern araçlarla temizlik yapıldığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, ?Temizlikte yaygın olarak kullanılan 12 adet cincır aracı, 20 adet glutton aracı ve 8 nilfiks aracının yanı sıra diğer temizlik araçlarımızla kaldırım kenarları, otobüs durakları, cadde ve sokaklar günde 3 vardiya halinde süpürülüyor ve temizleniyor. Ayrıca yağmur suyu ızgaraları, çöp konteynerleri da yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ