KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

İŞ MAKİNELERİNİN ONARIMINI KENDİSİ YAPIYOR .

Kocasinan Belediyesi, tüm araç-gereç ve iş makinelerinin gerekli bakım ve onarımlarını düzenli olarak yapıyor. Atölyeyi gezen ve çalışmaları inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Atölyelerimizde belediyenin ihtiyaçlarını karşılayarak, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz? dedi.

Erkilet Fen İşleri Atölyesinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar´ a Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç eşlik etti. Atölyelerin hizmet kalitesini her geçen gün artırdıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?İlçe sakinlerimize daha kaliteli hizmet için atölyelerimizde belediyemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aynı zamanda da bazı ürünlerin üretimini yapıyoruz. Burada istihdam sağlayarak ülkemize hizmet ediyoruz. Bu çerçevede belediye atölyesinin çalışmalarını daha hızlı, daha kaliteli, daha verimli ve daha ekonomik hale getiriyoruz. Elektrik, boya, marangoz, kaynak, yıkama, yağlama ve motor atölyeleriyle araçların bakımını yapıyoruz. Araç-gereç ve iş makinelerinin periyodik bakım ve onarımları gerçekleştiriyoruz. Atölyemizde park ve bahçelerde kamusal alanlarda kullanılmak üzere oturma bankları, kamelyalar ve daha birçok ürünü onarıp, yeniliyoruz. Ayrıca çöp konteynerlerinin yerine yenilerini koyup, tamiri ve bakımı mümkün olan çöp konteynırlarını atölyemizde tamir edip boyanarak yeniden kullanıma sunuyoruz. Bunun yanı sıra araçların yağ, fren ve şanzıman bakımları, kaporta tamirat, boya işlemleri, arızalı olanlarının motor yenileme işlemleri ile yazlık ve kışlık lastiklerin değişimine kadar tüm aşamalar tesislerimizde yapılıyor. Çalışmalarımıza titizlik ve hassasiyetle devam ediyoruz. Böylelikle önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerine en iyi hizmet vermek için hizmetlerimizi artırarak devam edeceklerini sözlerine ekledi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor