KOCASİNAN BELEDİYESİ,

KOCASİNAN BELEDİYESİ,

BİR FİNCAN KAHVEYLE GÖNÜLLERDE HOŞ SEDA BIRAKIYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yoğun iş temposuna devam ederken, sosyal belediyecilik noktasında eşinden tam destek almaya devam ediyor. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, bu seferde eline kahvesini alıp Kocasinanlı yaşlıların hatırını sordu. 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, ilk olarak Argıncık Kayabaşı Mahallesi´nde ikamet eden Fatma Takmaoğlu´nu ziyaret etti. Kızıyla birlikte yaşayan Fatma Teyzeyle yakından ilgilenen Fatma Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak sizlerin daha huzurlu ve daha mutlu olmanız için her zaman yanınızdayız.? dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kültürümüzde önemli bir yeri bulunan Türk kahvesi eşliğinde hoş sohbetlere imza atıldı. Fatma Teyzenin elini öpüp, hayır duasını alan Fatma Çolakbayrakdar, gönüllerde hoş seda bıraktı.

Fatma Çolakbayrakdar sonrasında ise Yenişehir Mahallesi´nde yalnız yaşayan uyku apnesi ve astım hastası olan Dilber Sağlam´ı ziyaret etti. Dilber Teyzenin gülen yüzü ve nezaketi ile karşılaşan Fatma Çolakbayrakdar, ilk olarak ona ?Geçmiş olsun´ dileklerini iletti.

Yaşlıları ziyaret edip, gönüllerini almanın önemine değinen Fatma Çolakbayrakdar, ?Geçmişimiz ile bugün arasında köprü vazifesi gören yaşlılarımız hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Yaşlılarımızı her fırsatta  eşimle birlikte ziyaret ederek, gönüllerini alıyoruz. Eşim Ahmet Bey´in yoğun temposundan dolayı yetişemediği yerlere ben yetişmeye gayret ediyorum. Yaşlılarımıza huzur içerisinde sağlıklı ömür diliyor, ellerinden öperek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? ifadelerini kullandı.

İstek ve taleplerini dile getiren Dilber Teyze ise Fatma Çolakbayrakdar´ın kendilerini ziyaret etmesinden memnun olduklarını belirterek, ?Rabbim devletimize zeval vermesin. Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun? diyerek memnuniyetini dile getirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor