KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

KEDİ BACAĞI´NI TANITTI?

Kocasinan Belediyesi Geleneksel Erkilet Kedi Bacağı Tanıtımı ve Kocasinan Akademi Erkilet General Emir Gençlik Merkezi´nin açılışını törenle gerçekleştirdi? Törende konuşan Ekonomi eski Bakanı ve Ak parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Kayseri´ye has ürünlerin tanıtımının önemine vurgu yaparak ?Artık alın teri ile akıl terimizi birleştirme zamanı gelmiştir? değerlendirmesinde bulundu?

Kocasinan Belediyesi Geleneksel Erkilet Kedi Bacağı Tanıtımı ve Kocasinan Akademi Erkilet General Emir Gençlik Merkezi´nin açılışını törenle gerçekleştirdi?

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar törene katılan protokol mensuplarını selamlayıp,Kocasinan İlçesi´nin yöresel ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak ?Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yerel değerlerimize sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması, markalaşması ve ekonomiye kazandırılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz? diye konuştu?

Başkan Çolakbayrakdar Kocasinan Akademi ile de ilçe çocuklarını geleceğe hazırladıklarını belirterek Akademi çatısı altında yürütülen çalışmalar konusunda katılımcıları bilgilendirdi?

Törenin onur konukları arasında yer alan Ekonomi eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Kayseri´ye has ürünlerin tanıtımının önemine vurgu yaptıktan sonra geleceğimizin teminatı çocuklarımızın donanımlı bir şekilde eğitilerek geleceğe hazırlanmasının önemine vurgu yaparak b ?Artık alın teri ile akıl terimizi birleştirme zamanı gelmiştir? değerlendirmesinde bulundu?

Etkinlik protokol mensuplarının Erkilet´in yöresel değeri olan ?Kedi Bacağı´ yapan hanımlara yadım etmeleri ile noktalanırken ortaya görenlerin içini ısıtan ve tebessüm ettiren birbirinden hoş görüntüler çıktı?

HABER: C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da