KOCASİNAN BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİNDE YOĞUN MESAİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİNDE YOĞUN MESAİ

Kocasinan Belediyesinin ?Siz Anlatın Biz Çözelim´ sloganıyla, ilçe sakinlerine daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için hayata geçirdiği Çözüm Merkezine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kocasinan Belediyesinin ?Siz Anlatın Biz Çözelim´ sloganıyla, ilçe sakinlerine daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için hayata geçirdiği Çözüm Merkezine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Kocasinan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çözüm Merkezi, her gün yüzlerce vatandaşın talebini yerine getiriyor. Çözüm Merkezinin, vatandaşların ihtiyaç duyabileceği belediyecilik faaliyetlerine yönelik çalışmalarını bayram tatili süresince de devam ettirmesi Kocasinanlılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezini; bir yönetim tarzının sahaya yansıması olarak niteledi. Başkan Çolakbayrakdar ?Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz her proje insan odaklıdır. Çözüm merkezi de insan odaklı bir projemizdir. Kocasinan sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın, belediyeden beklentisi, isteği, talebi, önerileri ve dileklerini yansıtması noktasında Çözüm Merkezi büyük bir adımdır. Biz diyoruz ki; ?Kocasinan Belediyesine ve Başkana her türlü ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu uygulama belediyeyi, ilçe sakinlerimizle birlikte yönetme tarzıdır. Vatandaşlarımızın beklentilerini isteklerini ve taleplerini yerine getirebiliyorsak, vatandaşlarımızı mutlu edebiliyorsak yönetim tarzı olarak doğru bir yönetim sergiliyoruz demektir? ifadelerini kullandı.

Çözüm Merkezi´nin güler yüz ve hızlı çözüm anlayışıyla vatandaşın istek ve şikayetlerini aldığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezine 10 günlük tatil boyunca toplam bin 124 çağrı geldiğini belirterek, ?Bin 124 çağrıdan 554´ü belediyemizin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili olup bu çağrılara ilişkin kayıtlar oluşturulup, tatil süresi içerisinde aciliyetine göre çözüme kavuşturulmuştur. Çözüm Merkezimizin bu çalışmasına yönelik vatandaşlarımızdan gelen teşekkür dönüşleri de bizleri ziyadesiyle memnun etti? diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinanlıların hak etmiş oldukları hizmetleri yerine getirebilmek için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"