KOCASİNAN BELEDİYESİ SANATÇI ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYOR

KOCASİNAN BELEDİYESİ SANATÇI ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYOR

Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ?Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü´ seçmelerinin ilki tamamlandı. Milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan tiyatro kulübünün ilk seç

Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ?Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü´ seçmelerinin ilki tamamlandı. Milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan tiyatro kulübünün ilk seçmelerinde yaklaşık 100 öğrenci başvurdu. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda seçilen 23 kişi, belediye hizmet binası seminer salonunda tiyatro eğitimi çalışmalarına başladı. Kocasinan Belediyesi tiyatro kulübü öğrencileri, Yönetmen Sami Ekici´den drama, diksiyon ve sahne hakimiyetini esas alan konularda eğitim alıyor.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kocasinan Belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak 7´den 70´e herkese hitap eden projeler üretiyoruz. Fakat konu çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz güçlü bireylerdir. Bu sebeple çocuklarımıza milli ve manevi değerlerin öğretilmesi amacıyla ?Kocasinan Akademi Tiyatro Kulübü´nü kurduk. Yeni kurulan tiyatro kulübüyle genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırıyoruz. Geleceğin teminatı olan yavrularımızın sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunarak, toplumda daha aktif bireyler haline geleceğine inanıyoruz. Bundan sonra da vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşması noktasında her zaman çocuklarımıza, gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Bütün gayretimiz, ilçe sakinlerimizin mutluluğunu ve huzurunu artırarak hayatlarına daha da renklilik katmak için oluyor.? diye noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı